Příspěvky uživatele - 19.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznámá květina, 23.6.2008
Ahojky, mám ji druhým rokem, listová růžice do výšky tak 50 cm, květy podstatně výše, některé mají metr jiné jsou menší. Ale je celkem roztahovačná, ze tří malých rostlinek mám obr trsy, jeden jsem vyryla a darovala ostatní budu muset na podzim... celý příspěvek >
Had na zahradě, 22.6.2008
Ochranáři možná, ale starostliví rodiče určitě budou souhlasit s Váma. Já bych to řešila stejně odchytit a přemístnit.Zabít určitě ne i když já osobně mám z hadů panickou hrůzu.a když se mi do domu zatoulala užovka, asi 20cm dlouhá a silná jak... celý příspěvek >
Neznámá květina, 22.6.2008
Pokud se nepletu je to - a doufám, že to napíšu správně - Kniphofie jinak Kleopatřina jehla.
Trávník alebo koberec poraďte, 20.6.2008
Milá Tanjo, umělý koberec á la tráva rozhodně ne, ale dnes jsou firmy které vám živý travní koberec (také tak srolovaný)dovezou až domů, upraví terén položí travní koberec a vysvětlí co a jak a vy už jen zaléváte a sekáte atd.A těch posměváčků si... celý příspěvek >
Trvalky na slunné stanoviště, 20.6.2008
To víte, že můžete.Nebojte se toho.Od ledna najdete v obchodech na stojanech spoustu semínek trvalek, okrasných trav, letniček atd.Nebo zkuste některý internetový obchod, já letos něco málo objednala na osiva.cz - spokojenost.Některé květiny kvetou... celý příspěvek >
Grilování na kameni, 19.6.2008
Pane Jardo.Z tak to nemá chybu.Máte u mě za 1!!! Host 223221 ty palačinky určitě vyzkoušejte mooooc dobrý.Jak se zatopí pod kamenem tak na závěr musí být palačinky. micuko
Choroba rajčat - zkroucené listy, 17.6.2008
To co píše Jitka, tak na tom něco bude, protože jsem to taky četla.Rajčata takto reagují celkem běžně, každý rok má některé rajče zkroucené listy, ale v pohodě dozrávají a rostou.Proti plísním jsem taky první rok stříkala a taky to nezabralo, a pak... celý příspěvek >
pro Micuko o růžích, 16.6.2008
Milá Lili, už nepláču.A to co jste zde kdy napsala mám přečtené.To víte tu bych chtěla a tamtu taky ,výběr je tak veliký.Jen kdyby toho zdraví bylo víc, ale já už nemám kam spěchat a tak pomaloučku spěji k vytoužené metě.Mít kolem domu a hlavně... celý příspěvek >
pro Micuko o růžích, 16.6.2008
Teda Lili smekám, ano byla to ta žlutá.Ale nedá se nic dělat zasadím na podzim jinou, a přidám další.Které to budou, zatím nevím, ale určitě se na Vás obrátím a požádám o radu jestli jsem vybrala správně.
my nic my muzikanti, 16.6.2008
Teda Lily to je přesný, myslím ten nadpis.To se ani nedá popsat, ale určitě to všichni znáte když váš pes něco vyvede, vy se rozčilujete a nadáváte... cos to zas provedl(a) a pejsánek sedí kouká kolem sebe jak kdyby si říkal  - komu to tady... celý příspěvek >
Mšice na růžích a o růžích, 16.6.2008
Asi jste měl štěstí. Já je taky nezkušená koupila v jednom Bau, cenově podstatně výš, ale to by nevadilo a ani kdyby vyrostla jiná než je na obale uvedeno, jen kdyby rostla.Zas půl roku čekat, vysadit nové a do jara vydržet jestli bude vše v... celý příspěvek >
Mšice na růžích, 16.6.2008
Moc hezký, Danielo já mám růže moc ráda, ale nejsem takový pěstitel jako třeba Lili.Vysadila jsem zatím dvě pnoucí, bohužel jedna nepřežila. Tak na podzim budu sázet znovu a k tomu vyzkouším namnožit některé z řízků. Snad se zadaří. Místečko už mají... celý příspěvek >
Mšice na růžích, 16.6.2008
Ahojky Danielo, máte pravdu jinak to nejde.Letos je jich nějak moc.Stříkala jsem už jednou a asi budu muset znova.Pan Zavřel psal o Pirimoru, tak to vyzkouším.Když jsem jako dítko s rodiči chodila na zahradu, tak ten název jsem slýchávala, když... celý příspěvek >
Mšice na růžích - řazení příspěvků, 16.6.2008
Řazení příspěvků v této debatě trápí pouze jednoho člověka, který k danému tématu stejně nic nenapíše.Určitě máte spoustu jiné práce a tady bych to dál nechala jen mšicím a jejich likvidaci.Krásný den.
Jak se starat o Hořcový stromek, 16.6.2008
Mám dva,,jeden kvete jako divý, druhý ukázal jen tři květy, asi aby se neřeklo, že teda vůbec nic. Péči mají stejnou, stanoviště taky, jen nevím jak toho jednoho hajdaláka přemluvit, aby přidal víc květů.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika