Příspěvky uživatele - 61.156

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 16.6.2008
ja neviem co ste nervozni, ja som len dal poziadavku o informaciu na pocet pil podla znaciek na pretekoch profesionalov, nebol by som pisal dalej, nemal som dovod, Shdsj
a vy nie ste anonym, aky rozdiel je medzi X.Y, co je teda symbol anomymity Gl, prosim vysvetlit.
uz som Shdsj, berete ma medzi seba inicialy Gl?Uz sa vam rovnam ked som vystupil z anonymity? Viete len urazat, tam kde vam koncia argumenty. Tak este raz, uverejni tu niekto v pondelok pocty pil na majstrovstvach CR. Ked nie tak aj ked odtialto, dam... celý příspěvek >
preco ste podrazdeny aj vy vzdy ked pan J.S, to tu uz Bunny napisal, ze sa hned vrhnete ako zastancovia pana J.S, to mate pokyny zo skolenia Dolmaru. Clovek vas slusne poziada o vysledky, teda pocty pil, a vy takto.Alebo sa to Dolmaru nechodi? Gl, ja... celý příspěvek >
ako mam vediet ze Perverka mal Dolmar, budem sa podpisovat pan Gl celou abecedou, pomoze vam to, tak jak mi nehovori vase Gl, to je ako XY. A ani J.Sa a ani Andy Wise, toho sice poznam ale v inych suvislostiach, ale tie sa deju az za oceanom. Tak ked... celý příspěvek >
Pan J.S, pracujem s netom, ale za ten svet sa neviem docitat, ktori pretekari mali ake stroje, prezradte mi vas zdroj, ak to nie je firemne tajomstvo.
ja za to nemozam ze mam dymamicke pridelovanie IP, ak vam to nieco hovori. Neviem preco vzdy propagatori Dolmaru reagujete podrazdene na normalne podnety, co je na tom ked som vas vyzval na cisla z praxe. Podporte svoje tvrdenia o uspesnosti vasej... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika