Příspěvky uživatele - 68.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neustálý úhyn ryb v jezírku, 27.12.2019
Ještě upřesním. Vyhládlá a tím oslabená ryba je náchylná k různým neduhům, nejčastěji k zaplísnění žaber.
Neustálý úhyn ryb v jezírku, 27.12.2019
Hynou hlady. Krmit 1x za 4 dny je málo. Já krmím 3x deně, ráno, v poledne a večer po malých dávkách, které sežerou do 10 minut.
Prosýchání větviček u Picea conica, 6.6.2012
Nevím, který škůdce to způsobuje a jak proti němu zasáhnout.  Schnoucí větvičky jsou na bázi jakoby zduřelé a pouštějí smolu. Uschlé větvičky vystříhávám. Vypadá to hrozně. Prosím poraďte!!! Předem děkuji.
Černá minipřísavka na jehlicích borovic, 24.3.2012
Díky za vyčerpávající odpověď.
Černá minipřísavka na jehlicích borovic, 15.3.2012
Na jehlicích zapěstovaných bonsajích borovic se objevily asi 1 mm dlouhé a 0,5 mm široké "potvůrky" černé barvy. Jsou přisedlé, zjevně se nepohybují. Patrně jen sají a sají. Na jehlicích pak zůstávají zažloutlé až zahnědlé flíčky, nic pěkného k... celý příspěvek >
Vydláždění jezírka, 7.1.2012
Nezdá se mi, že by budilo jezírko přirozený dojem. Navíc pochybuji, že bude mít dlouhé trvání pokud není vrstva betonu dostatečně silná a není v ní zabetonované armování. Hrozí popraskání jezírka mrazem.  
Tis - prosba o identifikaci choroby, 13.10.2010
Mám na tisech velice podobné příznaky "uváděné choroby". Usychají nejen vrcholky nových letorostů, ale i delší, někdy až 20 cm nové přírůstky. Při podrobnějším ohledání jsem zjistil, že je pod zaschlou částí zřetelně větvička ožraná kolem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika