Příspěvky uživatele - 135.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pokus s bramborami, 5.1.2020
Dnes jsem udělal pokusný výsev (4 odrůdy nebo spíše semena ze čtyř sáčků). Odzkouším tím klíčivost a také uvidím jak mně rostliny za oknem porostou.
Mochyně peruánská barva a chuť, 26.12.2019 Obsahuje fotku
Oueen of Malinalco Botanický průzkumník Joe Simcox hledal vysoko a nízko po legendárním tomatillo „královně Malinalco“, uctívaném mimořádně velkým ovocem, které má sladkou, téměř ovocnou chuť. Neuvěřitelně krásné ovoce je zcela obaleno papírovými... celý příspěvek >
Pekingské zelí, 30.11.2019
Já už mám poryto a zahradu zazimovanou. Pokud jde o to pekingské zelí, tak mám ještě 5 hlávek ke konzumaci. Čínské zelí už mám jen jedno. Nepozoruji, že by nějak ztratily na čerstvosti, mám je volně položené na balkóně.
Pokus s bramborami, 20.10.2019
Snažil jsem se získat nějaká TPS semena přímo od Toma Wagnera, ale má už svůj obchod se semeny dva roky zavřený. Jeden člen Tomatoville mně doporučil chorvatský web, kde snad nějaké jeho odrůdy nabízejí, ale mají tam hlavně komerční ruské odrůdy.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika