Příspěvky uživatele - 247.56

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Změny ve fóru +++, 28.7.2023
Dobře rozumím, že radíte se sázením oliv počkat, až to jižní horké a suché podnebí bude u nás naplno, nejen v náznacích a trendu?
Změny ve fóru +++, 28.7.2023
Pan Vysloužil skvěle popsal technickou stránku věci. Ovšem diskusní fórum má dvě roviny. Technickou a lidskou. Často je kritizována technická rovina tohoto fóra. Myslím ale, že vede v rovině lidské.
Změny ve fóru +++, 28.7.2023
Pokud tím "odborně" máte na mysli "ortodoxně dodržující linii nastavenou 'panem vedoucím' bez heretizmu", tak máte nepochybně pravdu. Ona jimi proklamovaná "demokracie" se projevuje "sestřelením" každého kacíře, který prezentuje jiný názor nebo... celý příspěvek >
Kvas bez lihu, 23.12.2019
Jestli to bouřlivě kvasilo, tak by v kvasu líh být měl. Já bych si tipnul, že páleničář zapomněl zavřít kohout, kterým vypouštěl výpalky z předešlého pálení.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika