Příspěvky uživatele - 228.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém se strunou, 15.6.2008
to je zajímavé, o skladování struny ve vodě slyším poprvé... mohl byste mi vysvětlit proč? děkuji
křovinořez do 10000,-, 20.5.2008
s oleo macem od mountfieldu nemám dobré zkušenosti-nedoporučuju!!!
Křovinořez Honda UMK 435 - údržba před zimou, 15.5.2008
díky všem za reakce, už jsem poučenější, ale ještě jednou díky za podporu radami a názory vás všech!!!:)
díky za reakce a rady, to jsem si teď taky uvědomil, že jsem mohl aspoň občas popotáhnout za startér... ale pozdě... jinak olej budu určitě měnit raději dřív, něz pozdě... dělám to tak u všech motorů... no jinak doufám, že za tu jednu zimu v garáži... celý příspěvek >
Dobrý den, od září minulého roku mám křovinořez Honda - čtyřtakt. Na podzim jsem s ním sekal cca. 2 hodiny, ale až nyní jsem se dočetl (moje chyba), že by se měl před zimní odstávkou do válce nakapat motorový olej. Nyní jsem se strojem pracoval cca.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika