Příspěvky uživatele - 234.145

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Doporucte prosim visen, 6.6.2020
Dobry den, pred asi peti lety jsem koupil visen, odruda udajne ta madarska s tim dlouhym nazvem... problem je, ze krasne kvete ale plodu potom zustane tak 10-15 procent.strom je mohutny.Meli byste tip na nejakou vhodnou odrudu do Polabi ktera nejen... celý příspěvek >
Paradajka, 3.6.2020
Jo uz jsem se s tim setkal.tak bych nechal rust zalistek.proc vyhazovat, vypada pekne, uvidite co z toho bude.
Rýchlenie rajčín pre rok 2020, 7.3.2020
Tak ja s vysevem rajcat ani paprik zadnou vedu nedelam.koupim substrat pro vysev, je mi jedno jsetli u nas nebo v.Nemecku. Naseju, dam na topeni, ne primo, ale na nejake casopisy, prkenko apod. Prikryju pytlikem ze supermarketu a je hotovo.co... celý příspěvek >
Rajčata pro rok 2020, 3.3.2020
Rajcata pikyruju (poprve presazuju) vetsinou za 3 tydny od vysevu. Papriky za 3-4 tydny, ty se mi tak ochotne nevytahuji.pestuji na okne, vysev letos 10.2.,zadne prisvetlovani. Papriky i rajcata az po delozni listky pri presazovani.
Kdy výsev rajčat?, 21.2.2020
Sel jsem 11.2. Rajcata i papriky.venku jsou za 4-5 dni.kdybych sel v breznu obavam se ze bych hlavne masita rajcata sklizel v polovine srpna.ale jak se zde pise rozhodujici je pocasi v kvetnu.pri dostatku netkane textilie mi nikdy nezmrzli, ty 2-3... celý příspěvek >
Papriky 2020, 6.2.2020
Ma prosím nekdo praktickou zkusenost s odrudou Synthia nebo jak se to presne pise?
Rýchlenie rajčín pre rok 2020, 23.1.2020
Jsem rad ze pan Milan napsal to, co jsem si myslel od začátku.Ze totiz jeho velmi podrobne popisovane zkusenosti plati jen a jen pro jeho konkretni podminky.Ze to nejak zobecnovat nema zadny vyznam, jak jsem se zde docetl, jak je to cenne. Nyni se... celý příspěvek >
Rýchlenie rajčín pre rok 2020, 21.1.2020
Zkousi to nekdo opacne, tj.mit sklizen co nejdele, treba do vanoc? Zkusil tedy nekdo vysivat ne co nejdrive, ale v podstate co nejpozdeji, aby to melo smysl a dozralio to? Pokud ano, kdy? Zacatek cervence?
Rajčata pro rok 2020, 12.1.2020
Kdyby někdo ještě přemýšlel kde nakoupit zajímavé odrůdy rajčat můžu doporučit web cultivetarue.fr kterou provozuje pan Pascal Antigny. Na výstavě zeleniny v září u Paříže vystavoval přes 1000 odrůd, které má i v nabídce. Platba kartou, je možno... celý příspěvek >
Vysoke rostliny do truhliku, 1.1.2020
Dobry den, ja s tim zkusenosti dosud nemam, ale letos chci zkusit ipomea batata.nasel jsem to na fc zahradnika Lebise z Boskovic, jsou i jine barevne variace nez jen zelena, prodava to zahradnictvi u HK, snad balkonovky.cz. Koprivy jsem delal leta... celý příspěvek >
Wildgartenpfirsich, 31.12.2019
Dobrý den, pročítám stránky pana Stekovicse z Burgenlandu, ke kterému jezdím za rajčaty. V jeho nabídce produktů jsem našel i marmeládu z Wildgartenpfirsich - tj. přeloženo asi jako Divoká zahradní broskve. V popisu píše, že je to nezušlěchtěná... celý příspěvek >
Rýchlenie rajčín pre rok 2020, 13.12.2019
Tak mě ze všechno nejvíc zaujaly ty podmínky, které těm rostlinám dáváte - chodba, chladno, málo vody... jestli to tam takhle bylo... Já se snažím sadbě vždycky dávat optimální podmínky, což toto asi není. Vysejete to extrémně brzy a potom to jakoby... celý příspěvek >
Rýchlenie rajčín pre rok 2020, 12.12.2019
Můžete mně prosím objasnit, proč vysíváte rajčata někdy začátkem listopadu, trápíte to někde ve chladnu na chodbě bez světla, zaléváte jednou za týden atd. Jaký to má praktický význam kromě toho, že sem o tom můžete referovat? Jaké počasí jste v... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika