Příspěvky uživatele - 19.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jednoosy malotraktor z Mounfieldu či Vari/Terra, 7.7.2012
Ne každému musí ale vyhovovat práce se čtyřtaktem na plný plyn, což je jeho podstata. Prostě buď volnoběh, nebo plný plyn.  U dvoutaktu je pro různé druhy práce neocenitelná možnost práce od momentu záběru spojky až do "plného plynu" lehce... celý příspěvek >
Zahradní traktor na vysokou trávu, 24.6.2012
Děkuji Vám nejen za sebe za slušnou a věcnou odpověď k tématu. Problém výkyvného sečení ale i tak zůstává nevyřešen, neboť minimálně u Hondy a Stigy (a tedy pravděpodobně u Castel Gardenu a některých dalších strojů) je možné sečení z boku bez... celý příspěvek >
Zahradní traktor na vysokou trávu, 22.6.2012
Abychom si pane kolego rozuměli a debata nesklouzla tak jako většina zdejších technických témat k osobním útokům. Zanechte podtextu o teoretizování, osobně jsem jezdil v terénu několik let vícero strojů. Bohužel staršího data výroby. Čas běží a dnes... celý příspěvek >
Zahradní traktor na vysokou trávu, 22.6.2012
Přiznávám se, že absolutně nechápu, o čem to píšete. Starjet n e m á vůbec žádnou přirozenou vůli v zavěšení žacího ústrojí a žádnou kyvnost u něj nenajdete. Doporučuji osobně vyzkoušet. S žacím ústrojím se musí dát volně pohnout rukou - klidně... celý příspěvek >
Zahradní traktor na vysokou trávu, 21.6.2012
Kouknul jsem na návod Hondy k traktorům a u 2417 udává obsah koše 330l a u 2620 360l. Rozdíl 30l. To není k ničemu.  Ale jinak s Vámi souhlasím a tu nevýhodů rozměrů při skladování a hlavně projíždění ve stísněných místech zahrady jsem ani... celý příspěvek >
Zahradní traktor na vysokou trávu, 21.6.2012
Na hrbu se Vám sice žací ústrojí zvedne, ale pokud jde o hrb, který se vejde do žacího bubnu, tak se s ním potkají nože a strniště na druhé straně asi nezůstane.Pokud je hrb větší, tak na něj najedou zárověň kola stroje a celý stroj se "zvedne" a... celý příspěvek >
Zahradní traktor na vysokou trávu, 20.6.2012
Tak "hoši od Hondy",nemáte něco k tomu vibrujícímu sečení u 2417 a k rozdílu v konstrukci obou motorů a jejich vhodnosti a životnosti na sice domácí, ale náročné sečení? Jinak pro zájemce o "plovoucí uložení sekacího ústrojí" - viděl jsem několik... celý příspěvek >
Jilovity svah pod lesem na sever, 20.6.2012
Odpovím také. Ano viděl.Souvisle porostlé plochy porostlé břečťanem na slunci.Jen velmi lehký polostín, většinu dne na slunci. Bez problému.
Zahradní traktor na vysokou trávu, 11.6.2012
Nejde o to, jaký kopec to vyjede. Já na tom dokladuji, že kolo při rozumném zacházení ani do prudkého kopce neproklouzne, pokud řídíte rozumně. Když si nějaký ten traktůrek vyzkoušíte tak zjistíte, že při jízdě po vrstevnici zadní kolo neklouže.... celý příspěvek >
166.15 - Kohlera se bát nemusíte. Jedině snad počítejte s vyšší spotřebou paliva.Prostě "amerika" - robustní, hodně spolehlivý a bumbající.Rozhodně si na něj běžte sednout a projet se, celý stroj si "osahat".
Kohlery se jeden čas používaly hodně, ale výrobci nepoužívají motory, které se k jejich strojům nejlépe hodí. Výrobci používají takové motory, které dokážou v potřebném množství vůbec sehnat a taky za jakých podmínek sehnat. Proto je všude BS, který... celý příspěvek >
No jak už jsem uvedl výše, taky nechápu některé tech.údaje prezentované třebas i Hondou ČR, speciálně to mazání motoru. Ten filtr tam nebude pro ozdobu, ale skutečně jsem přesvědčen že u této techniky nemusí být plnoprůtokové tlakové mazání až taková... celý příspěvek >
Zahradní traktor na vysokou trávu, 10.6.2012
Výkon motoru u solidní firmy dokonale odpovídá šířce záběru sečení, takže je to celkem jedno. Taky bych radši výkonovou rezervu, ale širší záběr sečení ji stejně "sežere" a zhoršuje se manévrovatelnost stroje(nevejdete se všude). Tu "dvacítku" Hondu... celý příspěvek >
Zahradní traktor na vysokou trávu, 10.6.2012
Pro 166.15 i pro ostatní průzkumníky traktorů na vyšší trávu přidám čerstvá fakta. Byl jsem se osobně podívat "naživo" na Hondu a AGS. Vše na jednom "dvoře" ve stejnou dobu. Měl jsem dostatek času a prostoru vše prohlédnout, nastartovat i... celý příspěvek >
Zahradní traktor na vysokou trávu, 8.6.2012
Tak jsem si stáhnul návod k Hondám a tech.data k Vikingům a nakonec z toho stejně jako kompromis různých vlastností vyleze Honda. Bude bohužel pravda, že mechanický sběr metličkami na válci u Countaxu(Echotrak) na nerovné povrchy nebude... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika