Příspěvky uživatele - 113.117

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda Admiral, 5.3.2016
Admiral som kúpil v Kohaplante v Kalnej n.Hronom, ale pochádza z Fytosu Plzeň. Podpník je M-26, ale s medzištepením, takže je tam podpník+kmienok+korunka. Obavy z mimoriadne bujného rastu sa mi nepotvrdili, závisí to ale aj od techniky strihania.... celý příspěvek >
Šumava a pěstování GOJI, Rakytník, Moruše?, 2.3.2016
Rakytník a moruše určite áno, ale goji by som zvažoval. Moja skúsenosť: goji kvitne veľmi neskoro, u mňa až v júli-auguste-septembri, plody potom nie vždy stihnú kvalitne dozrieť. A to mám záhradu podstatne južnejšie a na rovine. Výnosy väčšinou nič... celý příspěvek >
Sladký rezistent, 1.3.2016
Z "rezistentov"  by som Vám odporučil (aj keď nie všetky sú iba sladké): Rubinola, Lucy,Rozela, Admiral,Sirius, Rajka, už menej Florinu. Ale rozhodne by som uvažoval aj nad Bohemiou a Ligolom, aj keď nie sú rezistenty. (Pojem "rezistent" by bol... celý příspěvek >
Natírání kmenu vápnem, 27.2.2016
Plne súhlasím. Preto to používam len pri (už vymenovaných) okrasných rastlinách, kde mám obavy z vymrznutia resp. poškodenia mrazom. Inak tí Číňania robia agrotechniku pri pestovaní jabloní veľmi svojským spôsobom, kamarát mi priniesl aj CD-čka kde... celý příspěvek >
Slivovice vs. calvados, 27.2.2016
S kamatátom vyrábame jablkovicu (ako bolo viackrát správne uvedené, calvados je niečo iné) kvasením v 100-litrových sudoch z kvalitných jabĺk sladších odrôd, cukor maximálne 1kg na 100 litrov. Pálime v certifikovanej pálenici. Teraz môj príspevok:... celý příspěvek >
Bakteriálna spála, 27.2.2016
Zatiaľ žiadna odozva, tak skúsim ja. V minulom roku sa spála objavila u nás v okrese Nové Zámky v nebývalom rozsahu. Ja som sa s ňou stretol pred viacerými rokmi - išlo o hrušky odrody Madam Verté a Boscova. Tá minuloročná spála postihla viacerých... celý příspěvek >
Natírání kmenu vápnem, 27.2.2016
Ešte k tej ochrane kmeňov stromov-tentoraz z iného súdka. Môj kamarát bol pracovne niekoľko rokov v Číne a tam používajú na ochranu kmeňov ich obalenie akýmsi špagátom alebo skôr lanom vyrobeným z kukuričného šúpolia. Priniesol mi z toho niekoľko... celý příspěvek >
Natírání kmenu vápnem, 26.2.2016
Pán Vysloužil, všetko je O.K., ja som to tiež dosť "prepískol", takže sa tiež ospravedlňujem. Z mojej strany žiadny problém.
Bakteriálna spála, 26.2.2016
Zdravím všetkých. Chcel by som iniciovať diskusiu na tému bakteriálna spála (pôvodca Erwinia amylovora). Viem že v minulosti Ste už o tom diskutovali, ale v našom regióne to bola v minulom roku bohužiaľ veľmi aktuálna téma. Podeľte sa prosím so... celý příspěvek >
Natírání kmenu vápnem, 25.2.2016
"Pan Hlavatý" sa slušne predstavil vo svojom prvom príspevku pred pár dňami na vlákne Admiral. Každý mal raz prvý, druhý, tretí príspevok, hodnotiť podľa ich počtu sa mi zdá smiešne. Mrzí ma len, že som sa nechal vyprovokovať obvineniami z reklamy,... celý příspěvek >
Natírání kmenu vápnem, 24.2.2016
Pán Vysloužil, nechcem sa s Vami hádať, napokon sa ani nepoznáme. Ak Vám niečo bolo alebo je na mojich vyjadreniach nesympatické, nič s tým nenarobím. Ak niekto chce hasiť, nech si hasí, ak niekto chce kúpiť hotový náter, nech si ho kúpi. Nechajme to... celý příspěvek >
Natírání kmenu vápnem, 24.2.2016
Pre mňa je lepší v tom, že nemusím hasiť... Ale je to vec názoru čo použijete, ja som nepísal že je to lepšie. Je to len jedna z možností, ktorú nikomu nevnucujem.
Piskova puda, 23.2.2016
Trochu inšpirácie pre p.Peťa z Hurbanova. Vaše podmienky sú ako šité pre pestovanie hurmikaki (Diospyros kaki). Ja ho pestujem už viac rokov, som zo Šurian v okrese N.Zámky - teda neďaleko od Vás. Je to zaujímavé ovocie, strom si vytvára hlboký... celý příspěvek >
Natírání kmenu vápnem, 22.2.2016
Nikdy som kmene nenatieral, až tento rok. Použil som hotový výrobok "Bílý nátěr na kmeny" firmy Forestina - dá sa ľahko zohnať cez internet, jedno balenie má 1kg a vystačilo mi na 40 menších stromkov /zákrpky a polokmene/. Natieral som 2x v intervale... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 20.2.2016
Dobrý deň, najprv sa predstavím. Moje meno je Ivan Hlavatý, mám 54 rokov. Záhradu mám v Šuranoch na juhozápadnom Slovensku. Momentálne pestujem 36 odrôd jabloní a 15 odrôd hrušiek. Asi 8 rokov sa záčastňujem aj celoslovenskej súťaže O najkrajšie... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika