Příspěvky uživatele - 6.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Atraktívne druhy rajčín, 30.1.2021
Jane, tohle je právě to, co jsem potřeboval vědět. Přesně: těch odrůd je tolik, že si člověk musí vybírat, do čeho půjde, co vyzkouší. Proto sháním informace ještě před rozhodnutím. Díky moc. Milan HP
Atraktívne druhy rajčín, 30.1.2021
Čím si to vysvětlujete? Jinými slovy, jaké jsou Vaše podmínky? Vyšší poloha, srážkový stín, složení půdy, směr pozemku, zastínění a tak. Osobně tomu přikládám větší důležitost než zvolené odrůdě. Nejste první, kdo mi dává více-méně negativní... celý příspěvek >
Atraktívne druhy rajčín, 29.1.2021
Díky Elen. Takže mi radíš obstarat si semena raději odjinud. Já mám s Dobrými semeny docela slušné zkušenosti. No, letos už to nebude. Půjde na seznam čekatelů. Milan HP
Díky. Ta barva je mi mnohem sympatičtější než opravdu černá. Takže spíš plus než mínus. Pochopil jsem to správně, že je pěstujete v kontejnerech 11l a nejspíš na kryté terase? Protože to bych mohl také zkusit, spíš než na zahradě, kde jsou... celý příspěvek >
Vladimíre, dobře jsem se zasmál. Možná Tě to překvapí, ale nejsem nesmrtelný. Ale můj nevinný dotaz vzbudil ohlas, což? No, já jsem zatím těm biftekům nepřišel moc na chuť. Nejspíš jsem zkoušel ty nesprávné odrůdy. Tak tak čtu a poslouchám,... celý příspěvek >
Atraktívne druhy rajčín, 28.1.2021
Trochu jsem brouzdal po rajčatových fórech a několikrát narazil na velice pozitivní hodnocení odrůdy Black from Tula. Carolyn Male ji dala na seznam. Jenže jiné podmínky můžou znamenat jiné výsledky. Může někdo, kdo už je pěstoval, potvrdit... celý příspěvek >
Atraktívne druhy rajčín, 28.1.2021
Trochu se mi z toho motá hlava. A uvědomuju si, že prostě mé pěstitelské nadšení má své limity. Do těchto výšin můj orel nikdy nedoletí - mám rajčatový záhon ve tvaru orla u chalupy. A ještě hůř: mé chuťové buňky nejsou tak vyvinuté, aby rozeznaly... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 27.1.2021
Naprosto souhlasím. Vnuk (4) je po rajčatech posedlý a nejraději má "jednohubky". Jen tak. To jste mi nasadila brouka do hlavy. Já ho asi ještě přidám na seznam. Dvě rostliny se mi ještě někam vejdou. Ale nesmí přijít plíseň. A nejsem žádnej... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 27.1.2021
Ano, datlový Mandat F1 je výborné rajče. Jen kdyby nebylo tak malé. Udělat z něj mísu salátu je práce na hodinu. Milan HP
Rajčata 2021, 27.1.2021
Alis, je tu pár lidí, kteří rádi poradí. Ale možná by bylo dobře, kdybyste víc specifikovala ty kroky a otázky. Tak jak budete postupovat, vyskytne se nějaké rozhodnutí, které musíte udělat. Nahoďte to sem a on někdo určitě zareaguje. Lépe se... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 26.1.2021
Zdenku, dovolím si podělit se o loňskou zkušenost. Rajčata na zahradu na chalupě jsem vysel už 15.2. Přisvětloval jsem, ale celkem omezeně. To abych byl připraven, kdyby se opakoval rok 18, kdy ledoví muži vůbec nepřišli. Duben byl krásný, tak jsem... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 26.1.2021
Jasně. Já jsem ji chtěl trochu přimět k iniciativě. Tady je těch příspěvků na tohle téma víc než potřebuje. Ale pak jsem si vzpomenul na své začátky a na to, jak jsem přečetl celé vlákno a byl z toho ještě míň moudrý než předtím (např. Jak na krtka... celý příspěvek >
Papriky 2021, 26.1.2021
Jojo, chybami se člověk učí. Už ani na ty Němce není spoleh. Evi, dost pochybuju o tom, že by se do zavřeného pytle substrátu dostal nějaký hmyz po distribuci z výroby, i kdyby někde ležel víc než rok. Nicméně nebudu substrát měnit. S těmi ostatními... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 26.1.2021 Obsahuje fotku
Dělám to velmi podobně jako Zdenek, jen s tím rozdílem, že do sadbovačů dávám buničinu (papírové neparfémované kapesníky), abych na ně viděl. Když vyrazí děložní lístky, zasypu substrátem Gramoflor pro výsev. A zalévám zásadně jen zespodu do spodní... celý příspěvek >
Papriky 2021, 25.1.2021
Tak, dnes jsem nakoupil a hned vysel poslední várku paprik. Koupil jsem, co bylo: Corno Rosso, Slávy F1, Cynthii F1 (prý nová odrůda) a Ornelu (exp.12/2020). Takže teď mám na vyhřívací dečce celkem 88 plných komůrek. Snad to bude při té mizerné... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika