Příspěvky uživatele - 6.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bulharská rajčata 2018, 13.2.2021
Vladimíre, promiň mou sklerózu, jaká je matka Startky? Ty to určitě víš. To rajče mého mládí připomínalo Startku chutí i vůní. Kde by se dalo dohledat, kdo je otec a matka těch různých hybridů? Milan
Bulharská rajčata 2018, 13.2.2021
Ahoj Mimmo, jak je v Bulharsku? Nebo jsi v Česku? Na bulharských stránkách jsem byl nedávno. Můžu Ti ale říct, že jsem tam nic nevypátral. Kdyby alespoň udávali třeba datum registrace odrůdy, to by mi pomohlo. Ani podle obrázku toho moc... celý příspěvek >
Zpomalení růstu rajčat, 13.2.2021
Tak žádnou paniku a moc násilné zpomalování. Budou třeba metrové před výsadbou. No a co? Dejte jim při druhém přesazování dost velké nádoby a moc je nerozmazlujte vyšší teplotou. A až budou mít 30 cm, dejte jim opory a přivažte je. Musíte je někam... celý příspěvek >
Aleno, Tornáda pěstuju pro úrodu, je to ta nejplodnější odrůda, kterou jsem kdy měl (ale to není moc reprezentativní vzorek). Jenže je tu háček, či spíše hák: nejsou odolná ani tolerantní k plísni bramborové. Takže než jsem je stačil loni sklidit,... celý příspěvek >
Ano, nižší teplota zaručí zpomalení růstu. Dokonce v tom případě není ani nutno přisvětlovat. Loni jsem tak zpomalil své sazenice rajčat o cca 3 neděle. Na okně na chodbě, kde je tak 13 - 15°C a bylo to v těch nejhorších světelných podmínkách v... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 13.2.2021
Jak velký je ten Váš karbonátovník? Já jen, že jsem si postavil na balkóně něco mezi skleníkem a foliovníkem. Je to mrňavé, jen na max. 15 rostlin, ale letos se mi ho dařilo vytápět jen 2 starými fény po 300W do venkovní teploty -5°C. Pak jsem to... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 13.2.2021
Evi, gratulace. Stále pokračuješ v překonávání svých vlastních rekordů. No vidíš, a mně Maglia Rosa loni nešla a zaostala za Nelinkou i Startkou. Ale Sofie letos vypadá velmi podobně jako ta Tvoje - i stejná velikost plodů. No, uvidím. Milan HP
Jak oživit velmi stará rajčatová semena, 12.2.2021
Hned na to mrknu. Dík. Milan
Jak oživit velmi stará rajčatová semena, 12.2.2021
Vladimíre, tohle jsem četl, ale Stekovicze jsem neviděl. Miracle Grow vypátráme, myslím, že je i šance dostat originál - u nás v Growshopu. Zastavím se tam, jdu na vycházku spojenou s nákupem. Auto nechávám doma, tady nám ani neprotáhli postranní... celý příspěvek >
Bulharská rajčata 2018, 11.2.2021
Okay, zkusím to. Snad mi neutrhnou uši. Jenže já mám dost vyrážku, když mám jednat s úřady. A ono to není zase až tak důležité. Kdyby se dalo dělat na zahradě, vůbec bych se tím nezabýval. Jenže já už si teď ani nejsem úplně jist, jestli náhodou... celý příspěvek >
Bulharská rajčata 2018, 11.2.2021
Dobrý den, jste profesionálové, takže byste mohli vědět odpověď na mou otázku. Už delší dobu pátrám po bulharských rajčatech, tedy jménu odrůdy, která k nám byla dovážena někdy v 60tých a 70tých letech. Vzpomínám na ně jako na velmi chutná,... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 10.2.2021
Vladimíre, (pokud jsi to Ty), pomalu dospívám k téže filosofii, jen s tou výhradou, že extrémy vedou často do zdi. Letos zredukuju hnojení, ale ne zase tak, aby rajčata trpěla. Na podzim jsem ani nestačil dorýt. Natož připravit záhony. To největší... celý příspěvek >
Jak oživit velmi stará rajčatová semena, 10.2.2021
Díky. Mrknu na to. Milan HP
Bulharská rajčata 2018, 9.2.2021
Mimmo, tohle vlákno už sice trochu zestárlo, ale i tak to zkusím. Nedávno jsme s Evou vzpomínali na rajčata, která se dovážela za hlubokého socializmu k nám. Nebyla to masitá, dnes se jim říká bifteková rajčata, ale slicery, tedy středně velká... celý příspěvek >
Jak oživit velmi stará rajčatová semena, 8.2.2021
Jirko, způsob uložení semínek hraje velkou roli. Jak je ukládáte, když máte takové skvělé výsledky? S přístupem vzduchu nebo bez? V papíru, skle či plastových sáčcích? Při jaké teplotě a vlhkosti? U mne se nejedná o moje vlastní semínka, ta... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika