|
Příspěvky uživatele - 6.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2021, 15.4.2021 A fotečka či dvě by nebyla? Nejlépe detailní.Těžko radit, když není jasné, jak rozsáhlé to je a hlavně jak to vypadá.
Milan HP |  | Rajčata 2021, 13.4.2021 Kvarku, dávat to ven se rovná popravě. O tom skleníku by se dalo uvažovat, ale záleží na nadmořské výšce a místních podmínkách. Možná by se dala použít strategie "průzkumné čety" (dá se to nazvat také "pokusní králíci"). Jen několik rostlin a... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2021, 13.4.2021 Elen, parádička. Gratulace.
Můj MK se rozvalil na 60 cm do šířky a schovává mi zralé plody pod listím. Ty ho a všechny trochu "umravňuješ", ne? Mně to všechno nějak divočí, Arctic Rose, dwarf, co nemá vyrůst víc než metr má u mne 150 cm no a o... celý příspěvek > |  | Nemoc rajčat?, 13.4.2021 To mi na bakteriální skvrnitost nesedí. Plody jsou naprosto bez vady, žluté ohraničení se nevyskytuje. Není to nejspíš ani septoria, opět ty příznaky nesedí, i když ta nepostihuje plody. Chvíli jsem o septorii byl přesvědčen, ale letos je rozdíl v... celý příspěvek > |  | Nemoc rajčat?, 13.4.2021 Míro, to by mohlo být ono. Ty's mi otevřel mé líné oči. To zní pravděpodobně. Mrknu na to (v životě jsem o tom neslyšel, ostatně araucaria taky dnes poprvé). Dám vědět, co jsem vypátral. Dík za tip.
Ať tak či tak, aracauria musí pryč. To je ale... celý příspěvek > |  | Nemoc rajčat?, 12.4.2021 Lído, možná v rodinách, kde se o domácí kytky pečuje. U nás k tomu nikdy nedošlo, tedy k rosení. Taky léta stagnovala, ale letos vyrazila překvapivě nové patro. Možná díky té vlhkosti, kterou zvýšila moje rajčata.
Domnívám se, že některé... celý příspěvek > |  | Nemoc rajčat?, 12.4.2021 Díky.
Milan HP |  | Nemoc rajčat?, 12.4.2021 Tato infekce se u mne vyskytuje také. Nedokázal jsem ji za ty roky identifikovat. Mám podezření, že je to z pokojových kytek, protože tím trpí nejvíc jeden keř vedle naší svatební pokojové rostliny, která vypadá jako jehličnan. Nejsem schopen ji... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 10.4.2021  10.4.21 Tak mnou odebraná semínka vyklíčila všechna, tedy 6/6. Dal jsem pouze 2 od každé odrůdy. Úmyslně jsem je v ničem nenamáčel. 5.4. večer jsem je vysel, dnes ráno byla všechna venku. Ovšem všechny kromě jedné Arctic Rose mají helmičky. Úspěch... celý příspěvek > |  | Atraktívne druhy rajčín, 9.4.2021 Vladimíre, autorkou je TV Carolyn? Ta, jejíž sbírka semen se teď distribuje?
Milan |  |
|  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 6.4.2021 6.4.21 Tak nám udeřila vlna „veder“. Balkonovník je zasněžený, ale uvnitř i bez topení je momentálně (21.30) pohodových 7°C bez přitápění. Mám tam pro jistotu hned dva dálkové teploměry. Když má v noci mrznout, pouštím 100W ohřívač na talíře, dnes... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 5.4.2021 Koukal jsem a na Permasemínkách ji nemají. Bohužel mi loni došla semínka, ale já si žádná nevybral z rajčátek.
Milan HP |  | Rajčata 2021, 5.4.2021 Vladimíre, jak si vedou ta v pařeništi? Čeká je trochu tvrdší období, pokud tedy se předpovědi nemýlí.
Jinak je to impresivní seznam. Nechápu, jak se v tom můžeš vyznat. Kapacita mé paměti i orientační schopnosti končí u 15 odrůd.
Milan |  | Rajčata 2021, 5.4.2021 Od koho jste je kupovala? Z Permasemínek? Co já vím, MR mi klíčila stejně jako ostatní semena. Nikdy nedostala VIP zacházení.
Milan HP |  | Rajčata 2021, 4.4.2021 Gratuluju, Míro. A jestli je to osmička, tak Ti i trochu závidím. Moje Startky jsou nanejvýš šestky. Ale dneska jsem slupnul dvě skoro zapomenuté Arctic Rose, už byly dost přezrálé, takže mi při trhání praskly. A ty byly sedmičkové, možná i přes.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|