Příspěvky uživatele - 4.28

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jonsered bc 2125, 6.12.2008
Dejte pak vědět jak to s tím aspenem řezalo. Já jsem přidával olej HQ XP do aspenu 2T (potřeboval jsem jiný poměr) a vůbec se mi to nelíbilo! Jakoby se olej v tom alkylátu hůře rozpouštěl.
H345e, 15.6.2008
Tak jsem včera řezal a velmi mě překvapilo, že jedna nádrž oleje na řetěz vydrží tři nádrže benzínu! Je to normální. Řetěz ani lišta se nevypalovali, ale... Je pravda, že pila dost času běžela na volnoběh, ale mám za to, že tahle pila maže (měla by... celý příspěvek >
H345e, 10.6.2008
Opss, omlouvám se, příspěvek ohledně mazání řetězu jsem už našel!!! Míra
H345e, 10.6.2008
Děkuji moc! Nevydržel jsem a pilu už mám, akce je akce :) Měl jsem hlavně strach, jestli ten mechanismus opravdu dokáže řetěz napnout a lištu zafixovat. Prostě mě v Husquarně ukecali, že si ze stovek zákazníků zatím nikdo nestěžoval, tak snad jsem si... celý příspěvek >
H345e, 9.6.2008
Dobrý den, prosím o zkušenosti s touto pilou, zejména s napínáním řetězu. Děkuji! Míra
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika