|
Příspěvky uživatele - 148.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemoc brusinek, 20.3.2019 Dělá to jen ten jeden keřík, nebo už vám jich odešlo víc? Zkusila bych vytáhnout, kouknout na kořeny a zeminu kolem, jestli to není podežrané, nejsou tam nějaké larvy... Jinak bych řekla, že to i vypadá na nějakou plíseň. Zkusila bych po prozkoumání... celý příspěvek > |  | Německý krátkosrstý ohař - je vhodný k dětem?, 20.3.2019 Koukejte reklamo na Brit, asi jste až tak nehledala, falco má 100% a to bude asi víc než 70% bych tak tipnula... |  |
|  | Hraboš, hryzec likvidace, 19.3.2019  Jak jsem už psala, nejlepší na hlodavce jsou psi a kočky. Konečně mám fotky, takže přidávám. Je trošku pravda přežvýkaný.
|  | Německý krátkosrstý ohař - je vhodný k dětem?, 19.3.2019 To je nějaký test, nebo chcete tyto kupovat? Konzervy falco, pokud vím. Ne, že bych je kupovala. Nějak nevidím důvod kupovat předraženou konzervu, když můžu koupit prostě to maso, ne?!? |  | Kompostování kostí, 18.3.2019 Sice na venkově, ale pákový drtič kostí jsme nikdy neměli(nebyli jsme tak bohatá rodina) Kosti jsme mlátili velkým kladivem Já mám opravdu velký kompostér a všechny kosti tam hážu(ty, co nechce pes, třeba velké krůtí) ovšem jak je tam hodím, tak je... celý příspěvek > |  | Nářez, 17.3.2019 Strom, ze kterého trčí tenké pruty jak z vrby hlavaté - ten fakt hezký není, nikdy. Viděl jste velký starý strom? S velkýma pokroucenýma větvema? Vidíte rozdíl?
|  | Nářez, 16.3.2019 Pro zadavatele: pro mne je to koště(už podle toho, co není ještě ostříhané) je to hnusný strom. Jak se (to bych vypípala) rasy psů, tak se teď (asi takhle) pi... í i stromyMyšlenkové pochody těch, co o tom rozhodují, nějak nechápu... |  | Hraboš, hryzec likvidace, 16.3.2019 Chtěla jsem sem přispět, až budu mít v compu fotku posledního úlovku... dle googlu by to měl být hryzec. Našla jsem ho v neděli před barákem na trávníku. Jenže mám psa, byla tu mamky feňule a máme novou myšilovku(no taky kocoura, ale na něho... celý příspěvek > |  | Prosba o identifikaci rostliny kvetouci v zimě, 14.3.2019 Obyčejný tchýnin jazyk neboli sansevieria. |  | Muchovník jako strom, 12.3.2019 No jasně, byly, už to vidím, nevšimnula jsem si Vždycky spěchám, protože lapím u compu, místo co už mám dávno makat v zahradě a pak píšu nesmysly Ty moje nemají tendenci ze spodní části kmene vyhánět, ale kořenové výmladky ano - ty musím pravidelně... celý příspěvek > |  |
|  | Muchovník jako strom, 12.3.2019  Muchovníky mám tři a kdybych chtěla odříznout spodní větve(jako, že nechci) byli by to prostě stromky. Jakovou odrůdu si už pohužel napamatuju.
|  | Kolik vody slepicím, 10.3.2019 Nikdy jsme nedávali. |  | Druh juky a jej odolnosť, 8.3.2019 V Londýně se teploty málokdy dostanou pod bod mrazu - spíše vyjímečně, takže jejich zimu s naší vůbec nemůžete srovnávat. |  | Jak zasadit výmladek šeříku?, 8.3.2019 Tak puštěných kořínků má dost, takže já osobně bych zastříhla těsně nad tím sedraným kouskem kůry, pod tím už stejně moc kořenů není... |  | Kdy raší denivky?, 7.3.2019 Tak teď už určitě ano, mám na nich zelené špičky už nejmíň tři týdny. |  |
 |
|
|
|