|
Příspěvky uživatele - 148.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kuriozita na mladém doubku, 28.4.2019 Však ano. Pán se ptal na podivný útvar a ten je? Duběnka... bejvák žlabatky Řeknete mu žlabatka, pán se lekne, co je to ta žlabatka za hroznou příšeru, když vypadá jak mimozemšťan a umlátí ten útvar lopatou |  | Kuriozita na mladém doubku, 27.4.2019 Ne-e Duběnka |  |
|  | Kuriozita na mladém doubku, 27.4.2019 Mladá duběnka? |  | Umírající okouni v jezírku, 27.4.2019 Dobrý den, ať nezakládám nové vlákno, tak se sem přicmrndnu Kde na JV Moravě seženu okounky? Netuším kde se vzal, ale v jezírku se objevil okounek. Když byl malý, asi jsme si ho nevšimnuli(jezero je poměrně velké) a už asi třetí rok ho sledujeme.... celý příspěvek > |  | Maliník a túje, 26.4.2019 Pokud nejsou tůjema hodně přistíněné(záleží, jak vám jde sluníčko) pak jedině konkurenční boj kořenové soustavy. Jinak ne, tůje nemají na maliny žádný vliv. |  | Parkové sázení, 25.4.2019 Chápu, prostě si přitáhnete les k domu Ale myslím si, že architekta, nebo snad nějakého krajináře... by to chtělo. Vím, že peněz asi není nazbyt... co tak oslovit třeba nějakou školu, studenty.? U nás si návrh pro jeden menší celek dělaly právě... celý příspěvek > |  | Krmení starého psa, 24.4.2019 Jedině v e-shopech, odkaz sem asi dát nemůžu, ale je jich pár takových nejznámějších. Granule už léta v jednom, protože je moc jinde nevedou. Třeba běžnější granule pro kočky, kupuju v tom, který dá lepší cenu samozřejmě |  | Parkové sázení, 24.4.2019  Nevím, jestli máte na mysli něco takovéhoto(co mám já) a nebo ještě jednoduššího, třeba bez kytek? Vzhled zahrady, uspořádání, cestičky, vodu v zahradě a seznam rostlin, co jistě chci, jsem si navrhnula sama. Zahradnímu architektu jsem dodala... celý příspěvek > |  | Pokojové rostliny, která provoní celoročně byt, 23.4.2019 Ježíš fakt, mnohokvětý. A já, když zadala,,pokojový jasmín" - vyskakoval na mne takový ten podobný voskovce, či pravý jasmín a tohle jsem nikde nenašla. A myslela jsem si, že to ani žádný jasmín není, že se tomu jen tak říkalo. A stejně mi asi... celý příspěvek > |  | Pokojové rostliny, která provoní celoročně byt, 23.4.2019 Zadavateli, taky jsem uvažovala stejným směrem jako vy a jsem zvědavá, co kdo poradí. Mne také napadl ten eucalyptus Lído, máte ho doma? Nebo někdo? Většina těchto rostlin (třeba ještě rýmovník) voní jen, když zavadíte o listy. Jinak ho (rýmovník)... celý příspěvek > |  |
|  | Krmení starého psa, 23.4.2019 A čím jste krmila doteď? Pokud hypermarketovým šrotem, tak pro psa teda fakt nic moc, ale ono to konkrétně na zažívání nepůsobí až tak. Psům to chutná, neb je to setsakra ochucené a většina z toho má tak maximálně hnusné hovnajzy velikosti hromady od... celý příspěvek > |  | Malinik co mu chybi?, 22.4.2019 Zkusila bych pohledat nějaké to listové hnojivo, jak tu výše někdo doporučuje. Normální hnojivo... asi nějaké na rododenrony či borůvky by mohlo také pomoct. Jen aby jste tu zem zase nepřesolil |  | Mráz - malé plůdky meruněk, 22.4.2019 Tak jsem dneska prohlédnula meruňky, které kvetly přesně v tom mrazíku, květy vypadají všechny KO Možná bude nějaký, co se zapomněl a vykvetl pozděj, jen ho nevidím |  | Košíkářská vrba, 21.4.2019 Nevadí mi, že dnes ráno se psem potkám tucet zoufalých chlapů, hledající u potoka nějaké proutí. Nenajdou. Není pravda to, co tady píše PP, že je to vrba a roste to jak vrba. U nás se vrby postupně úplně vytratily, už jich moc nezbývá. Nedaří se jim,... celý příspěvek > |  | Co je to za keř?, 20.4.2019 Prunus triloba, ne? |  |
 |
|
|
|