Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Red Prince / Red Jonaprince, 15.10.2024 Obsahuje fotku
Jonagored Supra - 2024 - štíhlé vřeteno Už tři roky se s touto odrůdou trápím.Předešlých pět úrod bylo vynikajících a pak jak když utne.Přisuzoval jsem to hálčivci (stříbřité listy) jenže loni na podzim ošetřeno mědí, totéž letos na jaře +... celý příspěvek >
Zimní odruda-doporuceni, 15.10.2024
Proč právě Rubelit?Při brouzdání na netu jsem zjistil její slušnou popularitu v cizině.Na zkoušku jsem narouboval větvičku.Loni měla dva plody.Velmi mě překvapila její výborná vyvážená chuť s ovocnou příchutí.Bylo rozhodnuto.Na jaře jsem touto... celý příspěvek >
Sunrise Magic 🍎, 14.10.2024
Velmi krásné jablíčko.Potomci Splendoura (Pacific Rose)dědí jeho krásu.Příští rok by mě měl Splendour dát první jablíčka.Jsem zvědav jak zaboduje. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Zimní odruda-doporuceni, 14.10.2024
 Taky se vmísím.Melrose je někdy trochu komplikovaná ale mám ji rád.Já bych paní doporučil vysadit odrůdu Rubelit.Nebál bych se použít i e-shop.I když se na těchto stránkách nadává na školku Spomyšl šel bych s objednávkou přímo tam.Objednával... celý příspěvek >
UEB6581 🍎, 11.10.2024
Díky za informace o odrůdě v jazyce kterému každý rozumí.Společnost Melinda v tom dělá pěknou bramboračku a prodává více odrůd pod jednou značkou Dolcevita jak uvádí překlady ze stránek specialityproduce.com kam často chodím pro informace o... celý příspěvek >
Jazz, 10.10.2024 Obsahuje fotku
Jazz - 2024 - štíhlé vřeteno Letos skoro totálně zmrzla bohatá květní násada.Zůstalo pět plodů a ty ještě probrala vichřice.Je zajímavé, Kanzi celkem obstála ale Jazz o čtyři metry dál zmrzl.Oba mají stejné rodičovstvo. Zahradě zdar - Mičurin... celý příspěvek >
Jabloň Ghiva, 10.10.2024 Obsahuje fotku
Ghiva - 2024 - mix. vřeteno Letos první dva plody.Do jednoho se dal obaleč a druhé bylo poškozeno vichřicí.Obě jsem dal do skládky a snad jeden ochutnám. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Galant Lumaga 🍎, 10.10.2024
Zdravím KORZÁRE.S potěšením zjišťuji chuťově vysoké umístění na soukromé degustaci u p.Buzrly odrůdy Gradisca. Galant Lumaga mě moc neláká ale již dobu zatím marně vyhlížím belgickou odrůdu Morgana (Kizuri).V posledních letech se hodně soustřeďuji na... celý příspěvek >
Jabloň Cameo, 9.10.2024 Obsahuje fotku
Cameo - 2024 - štíhlé vřeteno Letos tuto krasavici řádně probral mráz.I přesto je deset kousků ve sklepě. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Wellant, 9.10.2024 Obsahuje fotku
Wellant - 2024 - štíhlé vřeteno Letos se plody méně vybarvily.Násada byla dobrá vzhledem velikosti vřetene a mrazy zvládla dobře.Sice z poškozením rzivostí v úštní jamce ale vyrostly dobře i když s mírnou deformací plodů.Více mě trápí stále slabé... celý příspěvek >
Vanesa (šlechtitel p.Buzrla), 8.10.2024 Obsahuje fotku
Vanesa - 2024 - Buzrlův stromek Slušně odolala mrazům.Ani hmyzáci nejeví velký zájem plody poškodit.Je dosti tvrdá a ke kozumaci po odležení ve skládce. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Šarlota (šlechtitel p.Buzrla), 8.10.2024 Obsahuje fotku
Šarlota (Sissi) - 2024 - Buzrlův stromek Po včerejším příchodu na zahradu jsem nalezl tři zdravé plody pod stromem.Okamžitě šla dolů. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Elizabet - (šlechtitel p.Buzrla), 8.10.2024 Obsahuje fotku
Elizabet (Festina)  - 2024 - Buzrlův stromek Díky mrazům pár kousků.Včera očesáno celé vřeteno s odrůdami p.Buzrly. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
UEB6581 🍎, 8.10.2024
Zdravím pane KORZÁR.Již delší dobu mám tuto odrůdu v hledáčku.Jsem rád, že jste potvrdil výbornou chuť. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Beni Shogun, 3.10.2024 Obsahuje fotku
Beni Shogun - 2024 - štíhlé vřeteno Velmi plodná a spolehlivá odrůda.Letos výborně odolala mrazům a zaplodila standartně.Snese i malé přeplození a nedochází k alternaci.Plodí nádherné a velmi chutné plody. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika