|
Příspěvky uživatele - 250.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se zbavit houby?, 16.9.2014 Zakladni chyba je, ze to stoji na hline, vlhkost vzlina ze zeme a spolu se stinem stromu tvori idealni prostredi pro houbu. Te se nezbavite, ale mate to relativne mimo objekt, tak bych se s tim netrapil a pockal bych az to houba sezere uplne. Pak uz... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit houby?, 15.9.2014 to bude problém, když houba vyleze ven je ve dřevě skrz naskrz. Je to dřevokazná houba. Ve škole nás učili dřevo napadené houbou spálit. |  |
|  | Doporučte sekačku dle požadavků, 13.9.2014 ja myslim, že si staci precist navod, tam je napsano ze se nedoporucuje sekani mokre travy. Klidne velebte hondu, urcite ma dokonale motory a kvuli tomu ze se jim neco nepovedlo a pak to spravili tam urcite nepujdu nakupovat znovu. 100K neni... celý příspěvek > |  | Doporučte sekačku dle požadavků, 13.9.2014 tolik demagogie jsem jeste necetl. Mam traktor H 2315 asi 8 let a sekacku 536 HRD s kovovym sasi 10let. Mokrou travu nesece nic. Ta se lepi na vsechno. Na sasi a sklada se i do tunelu, ktery je u hondy mizerne udelany, protoze jsou tam mezery pro... celý příspěvek > |  | Doporučte sekačku dle požadavků, 12.9.2014 Mám Hondu sekačku, Hondu traktor a ted jsem prikoupil ALKO. Nevím jak sečou jiný, ale Hondu bych si už nekoupil. Neskutečně drahý servis, náhradní díly (třeba řemen pohonu nožů stojí asi 2000). Alko lehký stroj za třetinu ceny s výbornou... celý příspěvek > |  | Záchrana posledních zelených plodů rajčat, 7.9.2014  jeste ze nemam letos tyhle starosti ani s rajcatama ani s okurkama |  | Zahradní kolečko 120litrů a víc, 17.8.2014 Pokukuju po zahradním kolečku, vozíku apod s větším objemem, než je běžné. Na trhu spousta, nějaké osobní zkušenosti má někdo?
Které ano a které ne, případně proč. |  |
 |
|
|
|