|
Vodáreň max. tlak, 17.12.2014 Zdarek, kolik zvladne starozitna nadoba asi nikdo relevantne nerekne. Ja bych do systemu pripojil jeste jednu nadobu, jestli mate misto, treba 150 litru s mechem, nebude dochazet k castemu spinani cerpadla a rychlemu kolisani tlaku. A pokud nadoba... celý příspěvek > |
 |
Nesmrtelná myš v izolačním polystyrenu, 4.12.2014 Myška nemusí dělat dírku, protáhne se i malou mezerou mezi polystyrenem a stěnou, mě se malé myšky dostávaly do garáže pravidelně pravděpodobně pod zavřenými sekčními vraty. Letos a vloni ne, mám tam permantnetně zapnutý ultrazvukový plašič od... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Vzdálenost plotu od souseda, 30.11.2014 Paní Konečná, jsme na tom podobně. Taky má soused thúje kousek od plotu. Ten plot má základy do zámrzné hloubky nějakých 80 cm a kořeny těch thújí i přes tu hloubku vesele bují a prorůstají na náš pozemek. Navíc je to jižní strana, takže za thújemi... celý příspěvek > |
 |
Dřevěná udírna s izolací, 28.11.2014 Taky bych se zeptal. Ted jsem dostavel udirnu, dole na privodu je rozptylovac koure, nema se neco podobneho dat i nahoru pod komin? Jednak kape dovnitr kondenzat a pak si myslim, ze by se udirna pomaleji ochlazovala. |
 |
Měděný kotel, 30.10.2014 Zkus Never Dull
|
 |
Jak zprovoznit pumpu, 26.10.2014 Nejdrive zkuste pumpu "zalit". Do otvoru kde je táhlo rukojeti nalijte vodu až bude pretekat ven. Pak zkuste pumpovat a jestli ucitite lehky odpor, voda je na dobre ceste. Zpetna klapka, ktera drzi vodu ve vysce potrebuje k utesneni vodu.
Ja mam... celý příspěvek > |
 |
Odvoz zahradniho traktorku do servisu, 24.10.2014 mozna to delaji, ale me ne :-) Traktor, sekacky i ctyrkolku si delam sam a u auta si stojim.
Ani mi nic jineho nezbyva, sice mam vozik, ale nemam auto s kouli |
 |
Odvoz zahradniho traktorku do servisu, 24.10.2014 Postupně najíždět na palety, pozor vozík se trochu zhoupne. Já si to radši servisuju sám, že by nějaký servis ohřál olej před vypuštěním tomu nevěřím. |
 |
Likviduje nám soused stromy?, 21.10.2014 kousek od sousedova plotu... to je právě taky problém, zkuste se vžít do sousedovy kůže, který vám musí trpět přerostlé větve nebo prorostlé kořeny na své zahradě. Strom blíž než 3 metry od plotu prostě nepatří. A zbytek je na vzájemné dohodě.... celý příspěvek > |
 |
Thuja Smaragd - jaké pro neprůhledný plot?, 12.10.2014 To se slusne prohnete, my jsme resili podobny problem, nakonec jsme koupili sloupove jalovce cca 170cm. Mame je 10 let a uz bych si nikdy nekoupil plot z thuji ani jalovcu. Vnitrky jsou zahnedly z nepristupu svetla a hrozne to hnede vyleza po kazdem... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Nebezpečné výrobky, 26.9.2014 S tim ja problem nemam, takovehle veci proste nekupuju. Pro mne je pila Stihl nebo Husqarna. Jine neznam, Ale se stepkovacem problem mam, abych musel odstipat vsechny vetvicky aby se to do nej veslo, to mi proste vadi. |
 |
Nebezpečné výrobky, 26.9.2014 Já vy tyhle instituce co zmensujou otvory do drticu a stepkovacu v dobre vire, ze nesvepravny danovy poplatnik neprijde o prsty moc neuznavam. Jsem pro zachovani vlastniho rozumu. |
 |
Z čeho máte postaven zahradní domek?, 25.9.2014 Stavěl jsem zahr. domek cca 2,5 x 2,5m z podlahových palubek 28mm. Nařezal jsem je na délku, naskládal na sebe, v rohu pospojil latěma, pokopal do vodováhy a zevnitř našrouboval vodovzdornou překližku.
Krov svázal latěma 3 x 5cm a na to plech... celý příspěvek > |
 |
Jaká školka v blízkosti Prahy?, 23.9.2014 Já mám rád Středisko okrasných a lesních školek - Školní lesní podnik v Kostelci nad Černými lesy. Posilat si skoro nic nenechavam.
Driv jsem jezdil do Zahradnictví Školky Montano.
|
 |
Doporučte sekačku dle požadavků, 16.9.2014 Vy jste se rozčertil,...já jsem nezničil pojezdová kolečka ani za 10 let a už si tu připadám jako méněcenný. A to mi 1600 korun nepřipadá jako investice desetiletí. Možná nejsem OBČAN |
 |