|
Jaké dřevo na plot, 11.4.2015  a jeste v komplexu |
 |
Jaké dřevo na plot, 11.4.2015  Ted jsem dodelal plot z modrinu, nicim ho nenatiram, pry mi to prezije. Modrin je neskutecne krasnej |
 |
|
 |
Dobré zahradnictví v Praze?, 4.4.2015 jeste dodatek, tresni tam meli spoustu druhu |
 |
Dobré zahradnictví v Praze?, 4.4.2015 Solidní školka Montano v Přerově nad Labem. Cca 150cm Hallská v 5l kontejneru za 170. Podobná broskev a merunka za 210. Ted jsem tam byl.
A otevírací doba i v nedeli
Nebo jezdím do Kostelce n.č. lesy |
 |
Jakou pilu na zahradu, 25.12.2014 Já se v pilách moc nevyznám, na nějaký občasný prořez jsem pořídil Stihl, vedlo mne k tomu to, ze jsem si koupil kosu Stihl nekdy kolem roku 92 a i kdyz jsem se k ní choval hodne macesky, ta kosa porad funguje. Bez servisu, bez udrzby. I benzin jsem... celý příspěvek > |
 |
Čistý uzený je to normální?, 19.12.2014  A takto to vypada z tech KB bloku, treba se to nekomu nelibi ale ja jsem spokojen |
 |
Čistý uzený je to normální?, 19.12.2014  Ten strop jsem tam pridal kvuli tahu, proste mi prislo, ze vsechno teplo jde sofort pryc. Takto jeste druhy den po uzeni je uvnitr jeste porad 20 st. Ta skrtici klapka je original, ona ten komin uplne tesne neuzavira.
Ten princip je na obrazku,... celý příspěvek > |
 |
Kde koupit jednodenní kuřata na maso - stř. kraj, 19.12.2014 Tak tohle mi nenapadlo, budu o tom premyslet. Kde se to kupuje a jak se to prepravuje?
Natopit podlahu na 38st nemuzu, ale mozna bych vymyslel nejakou lihen. |
 |
Kde koupit jednodenní kuřata na maso - stř. kraj, 19.12.2014 Ne, nepíšete blbost. Máme Dominantky Sussex ty ciste bile. Meli jsme jich 9+1, nez nam do nich vlitl pes. Ted mame 4+1. Na jare chci doplnit chov na puvodni stav, taky se mi moc libi modre dominantky. Jejich kurník bych dal na zem kuratum s dratenym... celý příspěvek > |
 |
Kde koupit jednodenní kuřata na maso - stř. kraj, 19.12.2014 Ne mala urcite ne, ale az vyrostou tak ano. Mam pro ne kurnik s klecovym vybehem a uplne malinka si odchovam v baraku na podlahovym topeni |
 |
|
 |
Kde koupit jednodenní kuřata na maso - stř. kraj, 19.12.2014 Poradte, kde se dají koupit jednodenní kuřata na maso nebo maso a vejce co nejblíže k Říčanům. Kupovat chci na jaře samozřejmě.
Myslíte že se snesou s dominantama v jednom kurníku? |
 |
Čistý uzený je to normální?, 19.12.2014 S tim tahem je to mozny.
Maso je výborný, růžový, jen jak je čistý, připadá mi že po zchladnutí nevoní tak intenzívně jako maso uzený. Prostě je to úplně bez dehtu.
V udírně je dole rozptylovač kouře a nahoře dvojitý strop pro zabrzdění... celý příspěvek > |
 |
Čistý uzený je to normální?, 19.12.2014 Postavil jsem udírnu a i po 12hodinovým uzení je všechno úplně čistý. Maso i háky. Až tak, že nevím, jestli je to normální. Udírna je z KBbloků, uvnitř palubky, horizontální trubka 150mm asi 170cm, komín 180mm taky asi 180cm |
 |
Vodáreň max. tlak, 18.12.2014 skoda, ocekaval jsem recept na serizeni systemu, aby cerpadlo bezelo nonstop na konstantni tlak a... nic |
 |
Vodáreň max. tlak, 18.12.2014 To by mi zajimalo, jak se takovy system serizuje. |
 |