|
Mořská sůl do bazenu - zkušenosti, 5.6.2017 Voda bez salinatoru je totez jako voda s vypnutym salinatorem. Mam na 35 kubiku asi 150 kilo soli, neumim si predstavit ze by tam mel byt desetinasobek :-)
Voda se rasila az po jarnim otepleni, pac jsem to zapomnel vcas zapnout. Ja mam spis... celý příspěvek > |
 |
Mořská sůl do bazenu - zkušenosti, 5.6.2017 Taky pekna blbost. Mel jsem salinator pres zimu vypnuty a to byste koukal(a) jak to s vodou zacalo cvicit pri teplote na 12st.C. Ocistil jsem elektrody, zapnul a behem tydne byla voda jak kristal.
Vodu na zimu nevypoustim. |
 |
|
 |
Chemické WC, 2.6.2017 Tady najdete vsecko co potrebujete vedet k chemickym zachodum. Strucne a prehledne.
|
 |
Jak naložit maso na uzení, 25.5.2017 Zuriva filipika, to byste mi rozesmal. Ja na nektery veci koukam jinak. Mozna kdybyste kdybyste si po rodicich sel vyzvednout na onkologii modry pytel s tim co po nich zustalo, taky byste zmenil nektere zivotni postoje. Mamince bylo 52, tata ji... celý příspěvek > |
 |
Zatravňovací panely, 25.5.2017  Vysycha a bude vsecko vysychat. Beton vypije vsecku vlahu, navic se na slunci rozpali a prehriva okolni pudu.
Muzete je nahradit plastovymi, nebo diry vysypat stercikem a nepestovat tam nic.
Ja mym stenu z betonovych violek a kazdy vertikal... celý příspěvek > |
 |
Jak naložit maso na uzení, 25.5.2017 Cokoliv si doma pestujeme, chovame nebo vyrabime, tak to delame s tim, ze to ma byt v mezich moznosti co nejzdravejsi. Na zahony nesypeme chemicka hnojiva, plevel nehubime chemii, a nikdy bysme si nedali do masa pragandu, kterou jsou napumpovany... celý příspěvek > |
 |
Sekačka Hecht 5484 SXE za tepla velmi obtížně startuje, 9.5.2017 Zkuste 100oktanovou vervu od benziny. Je bez bioslozek a s aditivama. Vzduchovy filtr vyfoukat i kdyz vypada pekne. Poradne lamelku po lamelce.
Ja zaplatbuh nemam tyhle problemy, a to treba v sekacce Honda mam stejnou svicku nejakych 12 let, v... celý příspěvek > |
 |
Jiný odstím ve středu masa, 1.5.2017 Problemem techto diskusi je to ze nevite, kdo s vami diskutuje, jak vypada, jak se tvari a jestli neni pod vlivem nejake latky. Pak se nezjisti, jestli sve tvrzeni mysli vazne, nebo nevazne, nebo jestli vubec mysli.
Ano nejlepsi na uzeni je... celý příspěvek > |
 |
Krytý Bio bazén, 27.4.2017 Tady mate jiny autoruv prispevek. Po precteni vam bude vsechno jasne. Uz dlouho jsem se takhle nepobavil
|
 |
Uzení masa, 16.4.2017  Uz nenakladam na dlouho, neprijde mi to efektivni. Nalozene do soli jen na noc, pred uzenim protahnu ve vode 80 st. 20 min, tim se prebytecna sul dostane pryc. Pak udim nalezato na rostu jako spizy na jehle prolozene cibuli 4,5h na 70 - 80. Krajim na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jak a jestli střihnout tuto třešeň, 19.3.2017 To je zajimavy, kolik temrinu pro strihani tresni je na netu, az to vytvari dojem, ze je to uplne jedno. Ja mel podobneho svihaka, ufik jsem ho a udelal jsem dobre. Strom je krasny a i tak dost zahusteny |
 |
Drobící se se uzené maso, 7.3.2017  jeste obr |
 |
Drobící se se uzené maso, 7.3.2017 Udírna nabízí nekonečné možnosti experiemtnování a tak jsem háky nahradil rošty a už nenakládám na dlouhou dobu maso. Posledně jsem udil otevřené vepřové koleno a obří špízy z krkovice proložené čtvrtkami cibule. 6h na 60 st. Predtim 20 min na 70-80... celý příspěvek > |
 |
Zastřešení bazénu, 19.1.2017  Ty jsou snad jasne, prodlouzeni koupaci sezony, mensi znecisteni pylem, kvetem a bordelem co lita ve vzduchu a pro nás co se nebojime, ze ho nemusime vypoustet na zimu. Prisli bysme totiz asi o 150 kilo soli a to by byla skoda (foto je z dnesniho... celý příspěvek > |
 |
Plnicka klobas, 16.12.2016 To jste napsal vy
Další problem, když jsem narážel klobásy narážkou byl, že řezník točil a já jednou rukou odebíral a druhou v tom fofru klepal tupou stranou nože do střívka.Aby uniknul vzduch.To u mojeho mlýnku č.20.vůbec neznám.Ten tlačí hmotu... celý příspěvek > |
 |