|
Příspěvky uživatele - 244.99
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradnictví v Rakousku u Vídně, 9.4.2018 Na eshop se vždy jen podívám, co mají a pro kytku si zajedu, jsem rovněž z Brna.
Velikost rostlin je asi dvojnásobná proti tomu, co se prodává u nás, ale cena bohužel taky. |  | Zahradnictví v Rakousku u Vídně, 9.4.2018 Před Vídní odbočte doprava do Tullnu, zahradnictví Praskac. Je to to nejlepší, co jsem v Rakouku viděl. Má i eshop. |  |
|  | Kalina bodnantska “dawn”, 12.2.2018 Ta vaše kalina nemá žádná květní poupata, proto nekvete. Je to divné, pokud má přes metr, již by měla kvést.
V době vegetace ji zkuste pohnojit a udržujte půdu kolem ní v bezplevelném stavu.
Odpoledne Vám pošlu fotku mé dvouleté, květními... celý příspěvek > |  | Ruční čerpadlo na vypouštění sudů, 31.1.2018 Pokud máte palec menší či větší než vnitřní průměr hadice, tak hadici před vytažením z vody na konci zalomte. Dělám to tak desítky let... |  | Identifikácia rastliny, 31.1.2018 Nějaká drobnolistá Peperomia, k předchozím doporučením bych přidal v zimě chladnější umístění. |  | Jak se jmenuje oranžová rostlina na obrázku?, 25.1.2018 Je to dosti špatně vidět, ale nevylučoval bych ani nějaké krásnoočko Coreopsis. Krásenka je většinou vyšší než kakost.. |  | Aloe kaktus, 3.1.2018 Vyklepněte ji z květináče, odstraňte všechnu zem a podívejte se na kořeny. Jestli jsou černé, uhnilé, nechte ji stát nasucho v květináči dokud se neukáží bílé špičky nových kořenů a poté ji zasaďte do země pro sukulenty. Aloe v zimě téměř... celý příspěvek > |  | Afr. fialka - jak to dělají?, 8.12.2017 K zachování pruhovaného květu je nutné vypěstovat mladou rostlinku zakořeněním květní stopky. Alespoň to píšou množitelé, ale sám jsem to nezkoušel. |  | Neznáma z Kanárských ostrovu, 6.11.2017 Okrasných bobovitých keřů se pěstuje dost, nejčastěji Caesalpinia, Ale určovat semenáčky je nevděčná činnost. |  | Identifikacia dreviny - orech?, 25.9.2017 Juglans nigra, již tady byl mnohokrát... |  |
|  | Co to je?, 18.9.2017 Je to kytka jedovatá, příbuzná rajčeti a rýmuje se se slovem Zlín... |  | Jasmín pravý?, 15.8.2017 Ta kytka má s jasmínem společnou jen barvu květů, jinak je příbuzná bramborám, rajčatům a vůbec lilkovitým rostlinám - Solanum jasminoides. |  | Neznámá v květináči, 10.8.2017 díky, a to jsem se na obrázky kalanchoí díval... |  | Neznámá v květináči, 10.8.2017  Známý mi poslal fotky kytky, o níž nic neví. Musím se přiznat, že se ji marně snažím určit již druhý den, nenapadá mne ani čeleď. Znáte ji někdo? |  | Neznámá, 4.8.2017 Pilea, několik druhů a hybridů má takové listy. |  |
 |
|
|
|