Příspěvky uživatele - 11.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování, 10.9.2019
Víte, co jsou to anaerobní mikroorganizmy? Nejjedovatější klostridia - původce botulotoxinu se množí pouze v zavakuovaných potravinách.  Udělejte si test. Vemte dva kusy syrového masa, jeden zabalte do papíru, druhý do nepropustné folie. Po... celý příspěvek >
Redeni palenky po destilaci, nebo pred konzumaci?, 10.9.2019
Velký rozdíl v chuti asi nebude. Přesto platí pravidlo, že destiláty se ukládají, nechávají zrát, archivují ve výsledné koncentraci nebo jen o něco vyšší, počítáme-li s andělskou daní.    Můžete si ponechat část destilátu vyšší... celý příspěvek >
Třešeň Kordia - co se děje?, 26.4.2018
Na hryzce mi to nepřipadá. To by vyrašily všechny pupeny a dál nerostly a uvadly. Tady je většina stromku suchá a sem tam něco raší. Hryzec taky napadá třešně dost nerad (přednostně jabloně).
Třešeň Kordia - co se děje?, 26.4.2018
Patrně kombinace dírkovitost, úžeh, mráz. Zdá se, že stromek to má nahnuté.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika