|
Příspěvky uživatele - 69.24
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broskev Červený císař, 24.5.2020 Nechci nikoho hanit, ale já už bych si u p.Starkla nekoupila nic.Tolikráj jsem se zapřisáhla, že už nikdy, vloni jsem nakoupila znovu a tentýž scénář. |  | Pepino Gold - zrání plodů, 29.8.2019 Ahoj všem.
10cm u Pepina je normální velikost.Letos mám dva velké květináče, jeden pouze zelený, bez plodů, ale pěkná dekorace, v druhém 10 plodů, jako vloni.
První plod má 17cm, kdo má zájem, mohu vyfotit, ty ostatní jsou zatím... celý příspěvek > |  |
|  | Pepino Gold - zrání plodů, 7.8.2018 Pepino Gold - 10cm je běžná velikost.Mám dva květináče a v každém 10ks.
Některé jsou větší než 10cm, začínají se zbarvovat do fialova, nevím,kdy dozrávají, údajně koncem srpna.Problém je, že začínají žloutnou a padat listy.
|  |
|
|
|