|
Příspěvky uživatele - 252.129
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sáčky na hrozno, 24.8.2019  další |  | Sáčky na hrozno, 24.8.2019  další foto |  |
|  | Sáčky na hrozno, 24.8.2019  Zdravím pěstitele vinné révy.Sáčky proti ptákům i hmyzu. Vřele doporučuji. Koupil jsem již loni a používám i letos 2x kroupy a pohoda. jeden jsem nezabalil a po kroupách zbyla sušinka.
|  | Ochrana hroznů proti ptákům, 24.8.2019  Další foto |  | Ochrana hroznů proti ptákům, 24.8.2019  Obrázek |  | Ochrana hroznů proti ptákům, 24.8.2019  Zdravím všechny pěstitele!
Jako amatérský pěstitel mám na zahradě několik odrůd vinné révy tak, aby mi dozrávaly postupně. Každým rokem jsem měl problém s tím, že mi úrodu poničil z poloviny hmyz a ptáci. Letos jsem objevil ochranné papírové... celý příspěvek > |  | Jaká švestka do mrazové kotliny?, 7.10.2011 Mám v Beskydech -850m n.v. Čačanskou lepoticu letos 3 roky.Celkem tuhé zimy, ale letos již bylo na každé asi 5-8kg ovoce.Mám jich 25 a žádná nezmrzla.Je pravda, že tam byl vždy sníh. Vlastik |  |
|
|
|