|
Jak uskladnit sušená rajčata?, 9.8.2018 Jakou odrudu mi doporucite na suseni na pristi rok vasek5 |
 |
Paprika Rodrigo, 9.8.2018 Na zacatku kveteni rozhodim mezi sazenice paprik Ledek vapenaty a lehce zapravim do pudy ale opravdu lehce paprika ma tesne pod povrchem korenovy system muzete pouzit Kalkosol 25 ktery se strika na listi a male... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Konec hryzcu, 6.8.2018 Je to nekonecny boj ktery nikdy vevyhraje pestitel na vetsi zahrade |
 |
Paprika Rodrigo, 5.8.2018  Polní paprika Nova |
 |
Paprika Rodrigo, 3.8.2018  Semena paprik jsou původem z bývalé Jugoslávie a pořád jsou krásně velké. |
 |
Oprava plastového sudu, 31.7.2018 Take me to zajima pokud je prasklina na dne sudu tak to asi tezko se da zalepit tak jednoduchym zpusobem aby neprotikala 200l sudem voda vasek5 |
 |
Paprika Rodrigo, 31.7.2018  Polní papriky odrůdy Balkonovka, Annka, Montana připravené k dalšímu zpracování |
 |
Paprika Rodrigo, 29.7.2018  Dozrávající paprika odrůda Rodrigo ve skleníku. |
 |
Paprika Rodrigo, 28.7.2018  1. foto- Paprika polní Montana
2.foto - Polni paprika Annka
Rozdíl mezi paprikami je takový, že Montana má plody směrem dolů, zatímco Annka má plody směrem nahoru. Ty nejvvětší plody mají 19 dkg a jsou krasně silnostěnné a krasně voní po... celý příspěvek > |
 |
Neznámá choroba broskvoně, 28.7.2018 Ja to mam to same asi na 10 plodech vyteka ztrdla pryskyrice vubec stromy nezalevam ani nestrikam proudem vody do koruny stromu |
 |
|
 |
Co to je za chorobu révy vinné?, 24.7.2018 Ja to tipuji na Padli postrik karathane new ale ted uz je pozde doporucuji vykopat a nasadit novou odrudu ktera je odolna proti padli |
 |
Paprika Rodrigo, 22.7.2018 Opravdu nerozumim ja na prvnim miste davam tvar barvu chut ale vuni pri vareni snad ma kazda vyzrata paprika asi jste odbornik na vune ja si potrpim co je na taliri a je to chutne berteto to z humorem... celý příspěvek > |
 |
Škůdce na kedlubnách, pekingském zelí, ředkvích, 22.7.2018 Bohuzel to mame smulu vsichni kteri nasadili kedluby kvetak redkvicky je to molice pri takovem tepleplem pocasi neni sance teple pocasi jim svedci nepomuze postrik muzete zalevat x krat dene... celý příspěvek > |
 |
Paprika Rodrigo, 22.7.2018 Pro pana registrovanyuzivatel nemohu posoudit jak voni paprika z kramu nebo domaci pri vareni 25 roku pestuji svoje papriky delam leco calamadu zavaruji papriky rozdavam tak ze jsem... celý příspěvek > |
 |
Paprika pálivá Jalahot, 22.7.2018  Pane Vladimíre, zatím vám nikdo neodpověděl na kulaté papriky. Dostal jsem v časopise Zahradkář odrůdu Jublinka F1, nevím přesně kolik tam bylo semen asi 8, vyrostla mi jen jedna sazenice. Výška je 45 cm a 3 plody paprik mají rozměry 5x7 cm. Už... celý příspěvek > |
 |