Příspěvky uživatele - 245.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
"Ozelenění" svahové zídky, 17.9.2008
Na konci zahrady mám svah, u jehož paty jsem postavil zídku z tvárnic ztraceného bednění do výšky 1 m a šíře 6 m, plocha nad ní bude osázena do mulče různými konifery. Zídku chci "ozelenit" neopadavými rostlinami, asi... celý příspěvek >
Mulč z kůry na netkané textilii na svahu, 10.9.2008
Na konci zahrady v délce asi 4 m mám svah se sklonem asi 40 stupňů. Chci jej vysadit okrasnými keři. Po vyrovnání plochy chci na něj položit netkanou textilii zatíženou na několika místech většími kameny a na ní nasypat mulč z kůry ve... celý příspěvek >
banánovník, 21.7.2008
Dobrý den chci se zeptat mám banánovník asi 3 roky a najednou mu začaly černat listy a hlavně i stonek. Co s tím mám dělat? Je to plíseň? Díky
Kočky a bazén, 11.6.2008
Mám na zahradě samonosný bazén s nafukovacím prstencem se zakrývací plachtou. Po zahradě se v noci potulují kočky a domnívám se, že mi už ve dvou případech drápky prosekly plachtu i nafouknutý prstenec, když se jdou v noci na něj asi ohřát.... celý příspěvek >
Jabloně ve svahu, 14.4.2008
Děkuji za vaše názory, pro upřesnění: zahrada je v nadmořské výšce asi 320 m orientovaná na jih, uvažuji o podnožích MM 106 pro některé z druhů: Rubinola, Topaz, Goldstar, Angold, Zuzana. Je to vhodné?
Jabloně ve svahu, 13.4.2008
Část zahrádky mám ve svahu se sklonem téměř 40 stupňů. Nevím, zda je možné na něm vysadit jabloně, popř. s jakými terénními úpravami a na jakých podnožích  - nízkokmen nebo zákrsek? Děkuji za radu.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika