|
Příspěvky uživatele - 47.240
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mšice na růžích, 11.6.2008 Domnívám se, že mšice na pnoucích růžích se spoustou několikametrových šlahounů dost dobře bez pomoci chemie nelze odstranit. Vzhledem k tomu, že růže nepatří mezi ovoce, jejich případný postřik Pirimorem, Baycorem apod. mě tolik nevadí. Míla R. |  | Ujmutí třešní - prosím o radu, 11.6.2008 Měla jsem přesně obrácený problém. Vysazené třešně odešly podobným způsobem a bylo to zřejmě způsobeno vyšší hladinou spodní vody. Teď mám 3 nově vysazené několik roků na jiném stanovišti ve svahu, kde naopak při vetším suchu je třeba trochu vody... celý příspěvek > |  |
|  | vlašský ořech - přesazování, 11.6.2008 Před pár roky jsme přesazovali ořešák zjara. Měl cca 5cm v průměru a výška kolem 2m. V roce přesazení byl v pořádku-patrně-obrazil, měl listy. Další jaro ani ťuk. Žádný pupen, žádné listy, zřejmě uschl. Neobrazil a museli jsme ho zlikvidovat. Míla... celý příspěvek > |  |
|
|
|