Příspěvky uživatele - 91.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Třešeň ružové květy, 17.4.2018 Obsahuje fotku
Aby růžové květy vynikly, přikládám pro zajímavost květy nejméně nápadné višně, mahalebky. Ta je užitečná spíš jako podnož. Na ozdobu nic moc.
Broskev ve vodě, 17.4.2018
Nedoporučuji nechávat ho ve vodě tak dlouho. Pokud u vás poprchává, nechal bych ho ležet v mokré trávě. Pokud ne, tak založit do vlhké zeminy venku nebo v kbelíku.
Melouny 2017, 15.4.2018 Obsahuje fotku
Já to tak dělám a vyberu silnější sazenice. Některé naroubuji na dýni. Semínka jsou skutečně dost drahá.
Lze zakopat strom?, 15.4.2018 Obsahuje fotku
Dneska se mi podařilo zhruba podle bodu 3 odkopat starou meruňku a uříznout asi 8cm pod zemí. Problémy s pařezem jsou v tomto případě vyřešeny. Ještě něco k zakopanému stromku. Před dvěma týdny jsem si všiml jedné své broskvoně na broskvomandloni... celý příspěvek >
Postrekovac pre zenu, 14.4.2018
Po dnešním rosení si myslím, že pro ženu by měl být postřikovač co nejlehčí a s objemem do 5 litrů. Je dobré mít k němu i prodlužovací nástavec pro vyšší stromky. Vyloučit však můžete motorové rosiče, které když se naplní, jsou velmi těžké. Nasadit... celý příspěvek >
Co je to za brouka?, 14.4.2018 Obsahuje fotku
Ona ta velikost i barva někdy u fotografovaného lesklého hmyzu klame. Je docela možné, že je to několik druhů, které se chovají podobně. Když se polekají, znehybní.
Co je to za brouka?, 13.4.2018 Obsahuje fotku
Krasci se letos opět činí. Začali to "měďáci" a dneska už jsem sbíral i k. temné. Nevím, jak se těch potvor zbavit.
Co Vaše réva 2018?, 11.4.2018 Obsahuje fotku
Réva už mi raší.
Očkožrouti, 10.4.2018 Obsahuje fotku
Spodní očko je opravdu v pořádku, takže se nic neděje.
Rybíz a angrešt, 10.4.2018 Obsahuje fotku
Dobrý červený rybíz je např. Detvan (rannější) a Rovada (pozdější).
Jaro 2018, 10.4.2018 Obsahuje fotku
Zdá se, že jaro je v plném proudu. Během víkendu jsem procestoval všechny své zahrady a musím konstatovat, že se jaro opozdilo všude. Ne však stejně. Zatímco v Bulharsku mi odkvétají meruňky a kvetou magnólie, třešně, hrušně a tulipány, na... celý příspěvek >
Zmrzlé květní pupeny meruněk, 10.4.2018
To je moc dobře. Já jsem zaznamenal zmrznutí asi 90% květů jen u Tsunami na Balkáně. Jinak je u mě taky všechno dobré v různých pěstitelských polohách.
Moniliový úžeh a hniloba peckovin 2018, 10.4.2018
Pokud jste zaspal, nic rozumnějšího než postříkat dnes pozdě večer nevymyslíte. Horizon není neškodný pro některé členovce, ale nevadí včelám.
Plané hrušně, 5.4.2018 Obsahuje fotku
V teplejších oblastech bych dnes sotva vyřízl očko, ale na Vysočině se roub určitě najde.
Rozkvétání 2018 M+B, 5.4.2018 Obsahuje fotku
Jen tak na přivonění.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika