Příspěvky uživatele - 11.24

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Víčka na rajském protlaku hned po zavaření vypouklá nahoru, 29.8.2020
Obávám se, že 25 minut je doba nedostatečná. Nedošlo k prohřátí obsahu až do prostředka. Já bych buď zkusil rychle spotřebovat, pokud to jde, nebo rovnou hodil slepicím.  Ušetřili jste na soli, octu, cukru a koření a to není dobré..
Divna motorova kosa, 12.8.2019
Na přidření motorů- tedy dvojtaktů u křoviňáků a motorových pil se často podílí nezkušenost obsluhy. Z neznalosti vrkají plynem, jako když puberťáci jezdili na Pionýrech. Dnešní motor má kvůli kouřivosti poměr oleje v benzínu tak 1/50 ale je to za tu... celý příspěvek >
Pozemek jako vlnobití, 9.3.2019
Moc děkuju za rady. zkusil jsem kousek udělat čelním nakladačem a moc to nešlo. proto jsem se zeptal.  Políčko srovnávat podle niveláku je asi zbytečné, že? Bramborám to bude jedno. 
Pozemek jako vlnobití, 8.3.2019
Na pozemku se před asi 10 lety pěstovaly brambory. Pak byl ladem. Poslední majitel se moc nestaral, takže dnes je vlnovitý pozemek zarostlý travou. Když zryju nebo zrotovátoruju tuto plochu, zůstane stále vlnovitá. Čím udělat rovinu? tahat brány?... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika