|
Příspěvky uživatele - 103.203
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím, kdo pozná, co je tohle za rostlinu?, 13.4.2022 Mám od loňska plno semen kalabasy, ale nevím, kdy se sází.
|  | Zvadlé listy - čím to je? zmrznutí?, 24.5.2021  Dobrý den, prosím o radu. U švestky a višně nám takhle začaly vadnou listy. Můžete mi, prosím, poradit, co to je? Zmrznutí? nebo nějaký škůdce? Jak stromečkům pomoct? Mooc děkuji za radu. Březinová |  |
|  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 22.3.2021 Začínám zahradničit. Čím, v této době, postříkat švestku, třešeň, višeň a rybízy? Děkuji. |  | Co se ztvrdlým štěpařským voskem, 22.3.2021 Děkuji za radu, byla to jen troška, co jsem nechtěl vyhodit, ale povedlo se!
|  | Co se ztvrdlým štěpařským voskem, 21.3.2021 Dobrý den, prosím, poradíte mi co se ztvrdlým štěpařským voskem? Dá se ještě nějak použít? Děkuju za radu. |  | Rakytník řešetlákový - prosba o radu, 9.11.2020 Dobrý nápad pane Konvalinko, děkuji moc. |  | Rakytník řešetlákový - prosba o radu, 9.11.2020 Děkuji moc. To jsem nevěděla, že se opyluje větrem. Musíme to vymyslet nějak jinak. |  | Rakytník řešetlákový - prosba o radu, 7.11.2020 Prosím o radu. Máme na zahradě rakytník trnový samce a samici. Dobře nám plodí. Chceme ještě jednu samici přikoupit. Může být beztrná nebo musíme koupit trnovou, když máme samce trnového? A musíme nový rakytník zasadit kousek vedle samce nebo může... celý příspěvek > |  | Lze vypěstovat afrikány ze sebraných semínek z odkvetlých květů?, 5.8.2019 Děkuji moc za radu. Zkusím to nejen jako Vaše mamka, ale i jako to děláte Vy. Je to výborný nápad - místo plevelů. Prosím, a to semínka sypete na jaře, že? A kdy? Asi podle počasí... Ještě jednou děkuji. |  | Lze vypěstovat afrikány ze sebraných semínek z odkvetlých květů?, 5.8.2019 Dobrý den, už se prosím povedlo někomu ze semínek afrikánů (sebraných z odkvetlých květů) vypěstovat příští rok nové afrikány? Zkoušela jsem to letos, ale rostlinky vyrostly pozdě. To už dávno v obchodech afrikánky prodávali... tak nevím, jestli mám... celý příspěvek > |  |
|  | Díry v listech muškátů, popínavé růže a kaliny, 13.8.2018 Také moc děkuji za radu. Budu hledat. |  | Díry v listech muškátů, popínavé růže a kaliny, 13.8.2018 Děkuju moc za radu. Jdu tu potvůrku hledat. |  | Díry v listech muškátů, popínavé růže a kaliny, 12.8.2018  Dobrý den, prosím, poradí mi někdo. Mám v oknech v truhlíkách muškáty a začaly se mi v listech objevovat dírky. Zespoda listu vůbec nic není - žádní broučci. Nevíte, čím to může být? Zrovna takové díry se mi udělaly na zahrádce v listech u popínavé... celý příspěvek > |  | Hnědé boule na stonku japonských ostružin, 27.2.2018 Pane Hlavatý, moc Vám děkuji za radu, je to ta Bejlomorka ostružiníková. Hned zítra ji zlikviduji. Ještě jednou děkuji. O. Kučera |  | Hnědé boule na stonku japonských ostružin, 27.2.2018 Ano, to je přesně ono!!! Pane Hlavatý, děkuju moooooc za radu. Pustíme se do odstranění. |  |
 |
|
|
|