Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dark Idol, 18.9.2019
Dark Idol je asi mutace odrůdy Ligol, je dobře popsaná na stránkách www.sekowscy.com.Co je zajímavé, že polské weby uvádějí původ v Čechách. Ví někdo kde u nás mutace vznikla? Dnes je již na světě další mutace Dark Idol 2, ta ještě lépe vybarvuje,... celý příspěvek >
Pentagona, 4.8.2019 Obsahuje fotku
Odrůda meruňky s pracovním názvem "Pentagona", prozatím po letošních mrazech dva plody, chuť dobrá až velmi dobrá, trochu se mi zdálo že dužnina jde hůře od pecky, ale u mne je abnormální sucho, takže kdo ví.
Garold, 4.8.2019 Obsahuje fotku
Letos mám panenskou úrodu Garoldu, už dozrál, má příjemnou jemně muškátovou chuť.Srovnatelně rozrává ještě Elegant, pak Beloje Čudo a spěchá Galahad a Vostorg.
Betinka a Adriana, 4.8.2019 Obsahuje fotku
Letos po mrazech jeden plod Betinky, byl schovaný v korunce stromu, takže vybarvení nic moc.Chuť dobrá, tuhší dužnina.
Allstar, 4.8.2019 Obsahuje fotku
Toto je odrůda Allstar, prozatím jsem spokojen, velké plody, velmi dobrá chuť, trochu ochlupená slupka.
Flamingo, 4.8.2019 Obsahuje fotku
Může být tato odrůda Flamingo? Nepoznačil jsem ji, respektivě zapomněl, ale vím, že jsem ji zháněl.Plody jsou ještě tvrdé, dozrávají, u mne nadmořská výška 220 mnm, vcelku teplá poloha.Na dalších dvou fotkách by měla být Michaela, měla letos po... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika