|
Angrešt, 23.7.2019 nejčastější rada je v zahrádkáři koupit tekuté lepidlo na kmínek a případně nasbírat slunéčka a dát je k napadeným listům aby nakladly vajíčka a cca za 2 týdny je po problému :-)) |
|
Domácí klobásy, 31.12.2017 Nejlépe hydraulickou štípačkou dřeva, ale dosti prče ostrým nožem na tenoučké plátky jako chuťovku.Testuju novou udírnu a tak jsem konečně prvně udil i hovězí kýtu z mladého kusu, naloženo spolu s vepřovým po dva týdny v 9 procentním láku.Ježto je... celý příspěvek > |
|
|
|
Generátor kouře, 29.12.2017 a nakonec |
|
Generátor kouře, 29.12.2017 dále |
|
Generátor kouře, 29.12.2017 další je |
|
Generátor kouře, 29.12.2017 Též letos zkouším dýmogen prvně a už mám za sebou dvojí uzení masa jednou sýry a právě teď udím vepřové klobásy.Výsledky jsou více než uspokojivé a sýry dokonce lepší než předtím a to mám dýmogen vlastní výroby.Myslím že kondenzát se bude tvořit... celý příspěvek > |
|
A až Z o uzení, 29.12.2017 Zrovna udím klobásy, obyč. vepřové a opět jsem dal cca 19g a bývají akorát, vše je o chuti každého z nás |
|
Ubytek vahy po vyuzeni klobas, 10.2.2017 Jj kvalita masa dělá divy, udím na 55-60 12-16h dle výrobku, ztráty jsou cca třetina váhy, pak ve špajzu v průvanu cosi odejde takže těch 40% asik ju.Měl jsem i doložené polské maso z velkochovu a taky od známého z domácího chovu, obé polské ale ten... celý příspěvek > |
|