Příspěvky uživatele - 113.117

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pilatka švestková, 14.4.2016
Načasovať postrek tak ako píše pán Vinšálek, použiť je možné aj Mospilan alebo Decis.
Opravný řez Admirálu na M9, 9.4.2016
Ospravedlnenie ide aj z mojej strany, Pán Polehla. Takže čistý stôl a záhrade zdar! Naozaj sa teším (aj na naše ďalšie polemiky ).     IH
Bravo-Black Apple, 9.4.2016
Tá farba je úžasná (verím že ju neupravovali počítačom). Pred pár rokmi prišiel pán Tchoř na celoslovenskú výstavu jabĺk s podobne sfarbenou Bohemiou. Čumeli sme ako Alenka v ríši divov. Samozrejme že vyhral o sto konských dĺžok a my sme si potom... celý příspěvek >
Asimina Triloba, 9.4.2016 Obsahuje fotku
Mne teraz Asimina nasadila prvýkrát kvetné puky (viď foto), stromček bude mať 6 rokov, je vysoký asi 1,60m. Pravda, od kvetov k plodom je ešte ďaleko, ale snáď sa dočkám a budem ich môcť konečne ochutnať.
Topaz nepřekonaný, 9.4.2016
S tým Shalimarom to hodnotím rovnako ako Vy. Pekný, tuhý,hladký -ale chuť bohužiaľ len slabý priemer. Táto sorta je asi ten prípad keď dieťa neprekoná rodičov.
Kubáček 2016, 9.4.2016
Ďakujem za vysvetlenie, teraz som múdrejší, tieto fakty som nevedel. Ale predsa len mi vŕtajú v hlave tie slová "...nelze je potisknout jinak...". Predajcovia sú teda zrejme závislí od toho čom im dodá "tiskárna". Ale čo tá "tiskárna", tam to "taky... celý příspěvek >
Opravný řez Admirálu na M9, 9.4.2016 Obsahuje fotku
Nad odoslaním tohto príspevku som veľmi váhal, ale napokon v rámci môjho práva na odpoveď som sa rozhodol pre.        Pán Mičurin II ma vo svojom už vymazanom príspevku označil za "40-dňového učňa ktorý vyniká vo... celý příspěvek >
Merkur, 9.4.2016 Obsahuje fotku
Teraz pôjdem trochu s kožou na trh a očakávam (oprávnenú) kritiku od skúsených pestovateľov. Občas sa snažím vo svojej záhrade vybočiť z odporúčaných koľají (postupov) a trochu experimentovať. Väčšinou to dopadne neslávne.  Všeobecne sa traduje... celý příspěvek >
Topaz nepřekonaný, 9.4.2016 Obsahuje fotku
Aprílová revízia jabĺk v pivnici dopadla nasledovne (viď foto zo 7.4.2106): vo výbornej forme Admiral, Topaz,Heliodor, vo veľmi dobrej Shalimar a Fuji, v slabšej Jonagored, Jonagold a Karneval, v biednej Coxovka a Jonathan. A Bohemica je už ako... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 9.4.2016 Obsahuje fotku
A takto to potom vyzerá na záver života stromu. Toto je asi 30-ročná slivka Domáca veľkoplodá(Bystrická). Nemá už chuderka takmer žiadne prírastky, už ju ani netrápim rezom či zmladzovaním. A už roky trpí šárkou. Ale zatiaľ každý rok takto zakvitne a... celý příspěvek >
Kubáček 2016, 9.4.2016 Obsahuje fotku
Nechcem už reinkarnovať túto tému, ale predsa len pridám jedno foto. Táto ceduľa bola zavesená 2,5 roka na stromčeku, v daždi, mraze,na slnku. Takto vyzerá po 2,5 roku.    Takže asi sa to predsa len dá, aj keď zostáva záhadou prečo to... celý příspěvek >
Topaz nepřekonaný, 18.3.2016
Čo sa týka závislosti kvality jabĺk DANEJ odrody od klimatických podmienok tak s Vami plne súhlasím. Častejší výskyt choroby krčka u Topazu by som ale za "blbost" nepovažoval, a nemyslím si že závisí od klímy. Ešte pre zaujímavosť- čo sa týka kvality... celý příspěvek >
Opravný řez Admirálu na M9, 18.3.2016
Ak chcete mať zo stromčeka štíhle vrreteno alebo vretenovitý zákrpok, tak skončite po tejto vete a ďalej nečítajte. Ak pokračujete, tak toto je len môj názor - a nie "počuli Ste slovo božie, Amen". Vaše foto nie je úplne prehľadné čo sa týka okolia,... celý příspěvek >
Opravný řez Admirálu na M9, 16.3.2016
Ak môžem poradiť - spravil by som to čo Vám radí pán Vysloužil. Teda ponechať len najsilnejší kolmý terminál a na ňom vytvoriť novú korunu. Treba ho ale ponechať dostatočne dlhý (aspoň 5 púčikov), aby sa vytvorili nové postranné výhony (tie by bolo... celý příspěvek >
Pink Lady, 14.3.2016
Mohli by Ste bližšie špecifikovať pojem "letní Fuji"? Táto odroda má síce viac klonov, ale o letnom Fuji som zatiaľ nepočul. Ja mám záhradu na juhozápade Slovenska a Fuji oberám až v októbri, aj to len tak-tak stihne vyfarbiť.
Další diskuze:  2627282930  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika