Příspěvky uživatele - 113.117

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tomel pro republiku, 23.4.2016 Obsahuje fotku
Hurmikaki - 6-ročný strom. Polovica apríla 2016.
Zatrávnenie sadu, 23.4.2016 Obsahuje fotku
Pred pár rokmi som sa dal nahovoriť na vysadenie trávy medzi stromami. Neviem aká je Vaša skúsenosť, ale moja sa dá zhrnúť do jednej vety: "Prečo ste mi dočerta nepovedali, že s tou trávou bude viac roboty ako so stromami?!?!?!?! ". K tomu malému... celý příspěvek >
Kvitnú jablone, 23.4.2016 Obsahuje fotku
A ešte pohľad na na naše vzácne pomocníčky. Ani si nevšimli že ich fotím, tak usilovne pracovali...
Kvitnú jablone, 23.4.2016 Obsahuje fotku
Teraz je hádam najkrajšie obdobie roka pre záhradkára (spolu s obdobím krátko pred zberom úrody). Kvitnúce jablone sa zrejme svojou krásou kôstkovinám nevyrovnajú, ale aj na ne môže byť pekný pohľad. Posúďte prosím sami na (fotkách je Jonagored,... celý příspěvek >
Topaz nepřekonaný, 22.4.2016
Neviem či tie "pytle" sú dobrý nápad, neskúšal som to, ale mám pocit že asi sa nedosiahne dokonalé odsatie vzduchu a ak sú pytle nepriedušné tak tam výpary z jabĺk zostávajú a efekt môže byť práve opačný - jablká skôr prezrejú ako keby boli uložené... celý příspěvek >
Topaz nepřekonaný, 21.4.2016
Páni, prosím, prosím,prosím...  Vaša zanietenosť mi je sympatická, ale: Položím len 2 otázky:  1. Ktoré mesto v bývalom Československu je najkrajšie?       2. Ktorá žena z bývalého Československa je... celý příspěvek >
Pilatka švestková, 20.4.2016
Ja som teraz na slivky použil Mospilan. Ten je u nás bez problémov dostupný. Calypso už údajne dostupné nebude, mám ešte ale nejaké zásoby. Myslím že aj Karate Zeon by mohol byť použitý, neviem...
Pilatka švestková, 20.4.2016
Ďakujem za informácie. Decis som používal len veľmi zriedka, ale teraz ho definitívne vyradím.  A na ďalšie informácie ohľadom glyfosátu si teda ešte počkáme.
Žluté jablko, 20.4.2016
Máte pravdu, zmýlil som sa. Na začiatku cesty Rubín... Bohemia...Gold Bohemia stojí samozrejme Golden Del.  Takže beriem späť.
Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 19.4.2016
Ja som prvý rok spravil takú konštrukciu z drevených kolov - akoby kocku, ktorú som obalil bielou netkanou textíliou vo viacerých vrstvách, takže araukária bola vnútri tohto "stanu", zhora som dal nepremokavú textíliu. Ale ďalšie roky som to už... celý příspěvek >
Žluté jablko, 19.4.2016
"Načervenalé líčko..." Samozrejme (Heliodor, Luna,Sirius...), a podľa mňa ich to len skrášľuje. Ale Gold Bohemia ho nikdy nemá (aspoň teda tá moja). P.S.: Chuť originálneho Golden Del. je unikátna, keby nemal toľko "nerestí" tak by bol... celý příspěvek >
Žluté jablko, 19.4.2016
Okrem uvedených sú žlté odrody ešte napr. Biogolden, Goldlane, Goldstar, Bohemia Gold... Ako bolo povedané, chuť Golden Del. ale žiadna z nich úplne nekopíruje. Asi najkvalitnejšie sú Sirius a Luna, ale ak chcete chuťovú kópiu Golden Del. tak budete... celý příspěvek >
Pilatka švestková, 19.4.2016
Pán Vinšálek, mohli by Ste nám k tým pyretroidom povedať viac, v postrekoch sa tu vyznáte asi najlepšie. Zaujalo ma to aj preto, že spomínaný Decis odporúča napr. aj ing.Matlák, ktorý je na Slovensku asi naj-expertom v tejto oblasti a robí aj poradňu... celý příspěvek >
Choroby jabloni, 18.4.2016
Ťažko povedať, ale na chorobu spôsobenú nejakým patogénom to nevyzerá... Nechal by som to bez zásahu, myslím že stromček to bez problémov zvládne.
Choroby jabloni, 17.4.2016
Naozaj to vyzerá (ten Golden Del.) ako mechanické poškodenie, spôsobené úderom niečoho zhora. Nie Ste si vedomý ak zalovíte v pamäti čo (alebo kto) a ako to mohlo spôsobiť? Ak je tento nález len na jednom mieste stromčeka, tak si myslím že mechanický... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika