Příspěvky uživatele - 113.117

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Doba postřiku, 14.5.2016 Obsahuje fotku
Staré záhradkárske pravidlo hovorí, že postrek čerešní proti vrtivke by mal byť načasovaný na dobu kvitnutia bazy čiernej. Na fotke je obrázok bazy, ktorú mám v kúte mojej záhrady (čiastočne aj aby zakryla trochu bordelu), vidno že začína kvitnúť.... celý příspěvek >
Čím dezinfikujete nůžky?, 14.5.2016
Ja som dezinfikoval raz - keď som u priateľa strihal jablone a hrušky postihnuté bakteriálnou spálou. Vtedy som mal naozaj strach, keď som videl čo tá pliaga dokáže. Použil som Betadine. Potom som priateľovi radšej daroval jedny nožnice, akože... celý příspěvek >
Jarne mraziky 2016, 14.5.2016 Obsahuje fotku
Vodou to nebude, tie praskliny sú veľmi hlboké. Myslím že toto sa už nezacelí.
Jarne mraziky 2016, 14.5.2016 Obsahuje fotku
Nechváľ dňa pred večerom! Ukázalo sa, že moje konštatovanie o prežití jabloní bez úhony bolo predčasné. Na fotkách môžete vidieť praskliny na plodíkoch jabloní, ktoré sa prejavili až neskôr, ale určite sú dôsledkom jarných mrazov. Sú iba na... celý příspěvek >
Topaz nepřekonaný, 14.5.2016 Obsahuje fotku
Hodnotením Admiralu nadväzujem na svoj predchádzajúci príspevok. Na fotkách to vidíte aj sami - vizuálne jednoducho paráda, šupka hladká, bez jedinej vrásky, nádherne žiarivo červená. Po rozkrojení - musím pokračovať v superlatívoch. Dužina... celý příspěvek >
Topaz nepřekonaný, 14.5.2016 Obsahuje fotku
Súkromná degustácia posledných mohykánov z pivnice dňa 13.5.2016. Dovoľujem si Vám prezentovať svoje poznatky z hodnotenia 5 odrôd z mojej pivnice - na 1.obrázku sú zľava doprava: Shalimar-Admiral-Heliodor-Fuji- Jonagored. Hodnotil som jednak... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 13.5.2016
Zohnať jablká v máji je veľký problém v každej dobe (a v každej krajine). Teraz si spravte marketing, aby Ste vedeli na koho sa obrátiť, a jablká si potom zháňajte v októbri-novembri. Na tomto fóre sú väčšinou hoby-záhradkári, ktorí si pestujú ovocie... celý příspěvek >
Jak vám letos kvetou jabloně?, 12.5.2016
S Jonalordom som mal rovnakú skúsenosť. Vytvorené plodíky extrémne silno držia v ružici plodov, prirodzený opak prakticky neexistuje. Stopky plodov sú ale extrémne krátke a pri raste jabĺk sa plody navzájom vytláčajú, takže pod stromom nachádzate... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 12.5.2016
Určite ekologické riešenie. Otázkou je, či všetky mušky skončia prilepené a tiež ako to riešiť, ak má niekto napr. 80 jabloní a medzi nimi aj vysokokmene.
Lobo, 12.5.2016
5 P (Pekná a Precízna Prácička Pán Polehla), naozaj. Prekvapuje ma časový rozdiel v kvitnutí jabloní u Vás a u nás - najmenej 3 týždne. Tá vyššia poloha môže byť v prípade jarných mrazov výhodou. My na teplých nížinách máme zasa iné benefity, takže v... celý příspěvek >
Zatrávnenie sadu, 9.5.2016
Bingo! -ten kravský hnoj mám náhodou v neobmedzenom množstve a zadarmo, a perfektne zotletý. Sused totiž chová kravu a je to slušný človek.  Takže používať trávu ako kompost nemusím, darujem ju (rád) svojmu najlepšiemu priateľovi do jeho... celý příspěvek >
Dávam to do kompostu, ale nie u seba, ale u kamaráta, lebo ja kompost nemám. To je ďalšia otrava, lebo trávu musím naládovať do veľkých vriec (zvyčajne sú 3 až 4) a autom preniesť na druhý koniec dediny.  P.S.:  To že s trávou je otrava... celý příspěvek >
Myslím si, že tento príspevok Ste si mohli odpustiť.   IH
Jarne mraziky 2016, 7.5.2016 Obsahuje fotku
Ešte som zabudol na slivky a broskyne. Oboje prežili mrazy zdá sa bez pohromy, čo je najmä u broskýň nie celkom pochopiteľné... Viď foto.
Pink Lady, 7.5.2016
Pán Vinšálek, netrápte ma s tým vychvaľovaním Síriusu! Začínam totiž ľutovať že som sa onehdy rozhodol pre Helidor (zvažoval som medzi týmito 2 súrodencami). Heliodor nie je zlý, vyzerá pekne a aj dosť dlho vydrží, ale že by som z jeho chuti išiel do... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika