Příspěvky uživatele - 113.117

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Velké přírůstky, 6.6.2016
Pri slivke si myslím že ten 1. krok môže byť aj teraz, 2. krok aktuálne podľa prírastkov - trebárs až v budúcom roku. Tu ale nejde v princípe o DSR ako taký, ale o skrátenie dlhých výhonkov aby sa rozvetvili. Samozrejme možný je aj taký postup, že sa... celý příspěvek >
Hrušeň Wiliamsova onemocnění, 3.6.2016
No neviem... Nemyslím si že je možné dopredu naprogramovať akú chuť bude mať novokríženec 2 odrôd, teda vytvoriť nejakú chuť "schválne". Podľa mňa aj dotyční šľachtitelia s napätím čakajú čo z toho vznikne. Napr. Desert, Šampion a ak sa nemýlim aj... celý příspěvek >
Váš názor - minianketa, 2.6.2016
Pán Rafael, nerobíte náhodou aj cíder?    S kamarátom nad domácou výrobou uvažujeme už dlhšie, len sa zatiaľ akosi nevieme rozhýbať.  P.S.: Zásoby jablkovice sú veľké a potom aj tá cirhóza nie je sranda... Cíder je predsa len... celý příspěvek >
Hrušeň Wiliamsova onemocnění, 1.6.2016
Pán S.P.,Ch.- plný súhlas, substrát je šit!  Ja používam zotletý kravský hnoj (teda vlastne naozajstný " bullshit ") a osvedčuje sa.  P.S.: Váš humor mi konvenuje, je skvelé to tu trochu odľahčiť.     IH
Pre pána P. - môj príspevok nesmeroval na Vás. Je myslený všeobecne (okrem toho záveru, ale ten sa tiež netýka Vás). Nikoho som sa nechcel dotknúť.           Pred 1,5 rokom sadil môj známy hrušku... celý příspěvek >
2 neurčené hrušky, 1.6.2016
Tá prvá je možno Madame Verté, ale netrúfam si to tvrdiť jednoznačne. Tú druhú neviem.   IH
S tým čo píšete sa dá vo veľkej miere súhlasiť.  Ak môžem podotknúť svoj skromný názor: ak sa niekomu neujme stromček po zasadení, tak podľa mňa môže ísť o tieto faktory: 1.  Faktor ovoc.škôlky - predala nekvalitný, poškodený... celý příspěvek >
Bakteriálna spála, 31.5.2016
Každopádne tie zvädnuté výhonky treba odrezať a najlepšie spáliť. Rezať by sa malo až do zdravého dreva, ale radšej si počkajte na ďalší priebeh a nebuďte hneď príliš radikálny (myslím ohľadom vykopávania stromov), nie všetko čo ako spála vyzerá tak... celý příspěvek >
Nápoj z bazových kvetov - poznáte recept?, 31.5.2016
Keď som bol ešte malý chlapec (pred mnohými rokmi) tak starí rodičia robili skvelý nápoj z bazových kvetov. Asi som nikdy nepil nič lepšie. Recept nemám, len matne si pamätám postup: do veľkej zaváraninovej sklenej fľaše (5-10 litrov) sa dá voda,... celý příspěvek >
Uz nekde uzraly tresne?, 31.5.2016
Strom je už starší, odrodu si nepamätám, nepoznačil som si to (detailne evidujem len jablone a hrušky). Poloha je najteplejšia - juhozápad Slovenska, nížina, rovina, presnú nadmorskú výšku neviem.  IH
Zimné hrušky, 30.5.2016
Nojabrskaju Vám vrelo odporúčam - veľmi kvalitná sorta.  Eriku som sadil pred rokom, takže skúsenosť s plodmi ešte nemám. Nojabrskaja asi nebude dlho skladovateľná (odhadujem tak do Vianoc), zatiaľ zarodila len pár plodov a tie pre veľký úspech... celý příspěvek >
Váš názor - minianketa, 27.5.2016
Pre: Mino Mohli by Ste sa prosím podeliť o svoje skúsenosti s hruškou Abate Fetel? Dlho som ju zháňal, podarilo sa mi ju zasadiť až na jeseň 2015, takže na plody si ešte počkám. Kedy u Vás dozrieva, aká je chuťovo (napr. v porovnaní s Boscovou),... celý příspěvek >
Váš názor - minianketa, 27.5.2016
Hlboko sa vám ospravedlňujem v mene všetkých troškárov.    IH
Váš názor - minianketa, 26.5.2016
Pozor! - neoholenými broskvičkami (čo ma prekvapilo, že pán S.P.,Ch. nepreferuje nektarinky...). Len či mu tie príspevky číta aj manželka?!  IH
Váš názor - minianketa, 25.5.2016
Asi som blbý, ale čo je to ZR???  IH
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika