|
Příspěvky uživatele - 33.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování strelície, 12.7.2008 Mám doma strelícii asi druhým rokem. Po přečtení vašich poznatků si myslím, že jí dávám to samé co vy, ale listy se ohýbají dolů a někdy zasychají konečky. Světla má dost, ale na přímém slunci není. Pokusím se jí přesadit do většího květníku, ale... celý příspěvek > |  | Muze travni semeno zaschnout?, 10.6.2008 Po přečtení výše uvedeného nevím, zda-li můžu vysévat nový trávník nyní, to znamená v červnu?
Děkuji za odpovědi |  |
|  | Priprava na akci: Vyroba travniku, 10.6.2008 Je moc troufalé myslet si, že lze vysít trávník i v červnu? |  | Borůvky - dotaz, 25.2.2008 Nabízí to také katalog firmy STARKL a zasílá na dobírku. |  | Jakou odrudu třešně na slivovici?, 25.2.2008 Peckovat zásadně jen višně na víno a to v zelené nízké přepravce. Tam totiž nehrozí,že propadnou pecky a je to nejrychlejší mě známý postup. Samozřejmě je potřeba ještě plná mlékárenská bedna pod tu vrchní děrovanou a nebo igelit. Peckovat třešně je... celý příspěvek > |  | Jílovitá zemina, 19.10.2006 Máme 3 roky zahradu u vody, která předtím nebyla 5 let obdělávaná. Prošla během 4 let dvěma záplavami.Zemina je velice hutná, těžká a při seschnutí je velice tvrdá. Vyzkoušela jsem ji zlepšit rašelinou, což bylo docela drahé ale výsledek je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|