Příspěvky uživatele - 206.71

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém s hrušněmi, 10.6.2008
No, já tam ty tečky měl taky. Takže díky za určení škůdce. Už jsou vidět pupeny náhradních výhonů poté co jsem ty poškozené ostříhal. Jsem rád že to není spála :-) Omlouvám se za planný poplach. M.
Problém s hrušněmi - spála?, 3.6.2008
No taky jsem se včera dočetl co spála obnáší :-(Na inetu jsem dohledal že je možné udělat orientační test pomocí jodjodkalia. Případně zaslat vzorky do labu SRS. Já bohužel výhonky již po zaschnutí oštípal, černé části listů odstranil a stromek... celý příspěvek >
Zádový postřikovač, 30.5.2008
Už jsem ho koupil a zřejmě máte pravdu. Na krabici je totiž napsáno max. tlak 6 bar. Díky.
Zádový postřikovač, 30.5.2008
Dobrý den, chystám se koupit zádový postřikovač. Hodlám postřiky omezit jen na nejnutnější (kadeřavost, škůdci), předpokládám že pístový cca 12L bude tím pádem OK (žádné hutné emulze). Váhám mezi SOLO 425 a 473P. Hodlám dokoupit trubku... celý příspěvek >
Problém s hrušněmi, 27.5.2008
Dobrý den, mám 2 hrušně (Clappova a Boscova) které jsou vysazeny 1.rokem. Včera večer jsem zjistli že na nich povadly výhony z (plánovaných) kosterních větví a mají tendenci zaschnout. Nejdřív jsem myslel, že by to mohlo být... celý příspěvek >
Výrůstky na listech švestky, 14.5.2008
Dobrý den, na švestce se mi každý rok na jaře objevují podivné výrůstky na vrchní straně listů - jsou to kuličky velikosti špendlíkové hlavičky na jakési krátké stopce. Vršky těch kuliček jsou zbarvené do červena. Rozhodně tím není pokrytý celý... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika