Příspěvky uživatele - 168.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizen česneku 2017, bídná velikost na 50% - 60% průměru, 13.7.2017 Obsahuje fotku
Také přidám foto svých česnečáků. Odrůda "Skládkový modrý paličák", pěstuji cca 13 roků. Dolní řada: očištěné paličky, které jsem měřil. Horní řada: sušený svazeček. Jihozápadní Morava, 450 m/m. JG
Výsledky roubování 2017 - horké jaro, 10.7.2017
Tak jsme se dneska tak nějak „rozvířili“ tím vláknem s Roundupem a tak jsem šel na zahradu. Taky zalít. Ráno jsem povolil uvazek na roubu, který pěkně rostl a zařezával se. (Byl to ten na obrázku uprostřed.) Nepovolil jsem moc, tak 1cm od hrany... celý příspěvek >
Roundup, 10.7.2017
Za něčím si stát. Ale taky to staré rčení: kdo dlouho stál, stojí už opodál. Reglone se používá pořád a kdo ví, jestli méně. Zdá se mi, že náš svět se rychle a zásadně mění. A jako starší se taky bojím, aby to bylo k lepšímu. Ale asi je to k... celý příspěvek >
Roundup, 10.7.2017
Dobrý den. Omlouvám se za předchozí legrácku. Ale nemohu si odpustit další: nesouhlasím, z řady důvodů, s prodlužováním tzv. důchodového věku. A není to proto, že mám o hodně menší česnek (taky mám pěkný). Tato technologie prostě je. S manuály a... celý příspěvek >
Roundup, 10.7.2017
Inu, kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp. Pan předseda je mimo obor už dlouho? A teď úplně vážně - ochrana rostlin Roundup před sklizní. Také letecká aplikace je u ucelených ploch běžná. JG
Sklizen česneku 2017, bídná velikost na 50% - 60% průměru, 9.7.2017
Ano, je to hrůza, obvod cibule česneku 26 cm. Ať jsem svoje měřil, jak jsem měřil, přes 21 cm jsem se nedostal. Dokonce ani těch 20 cm neměly zdaleka všechny. Ále co, vždyť mám jen bezejmený a ještě asi původem ze skládky u zahrádkářské kolonie u... celý příspěvek >
Kedlubny - hrubý kel, 8.7.2017 Obsahuje fotku
Jestli to vypadá asi jako na obrázku, mohla by to být krmná kapusta. Jako děti (cca 50 let), jsme je jedli. JG obrázek z webu agrobiologie.cz
Prosba o radu: Co je to za rostlinu?, 7.7.2017
Asi Tolice dětelová, Medicago lupulina. JG
Očko čerešne, 24.6.2017 Obsahuje fotku
Také jsem loni, výše ve vlákně, psal o letním očkování očky ze zasychající třešňové větve. Tato očka se ujala všechna. Na fotce je to, které má nyní nejdelší výhonek. JG
Roubovat už peckoviny za kůru?, 24.6.2017 Obsahuje fotku
Rány při roubování silnějších slivoní za kůru jsou dost škaredé. Zvlášť, když některý z více roubů v ráně zajde. Ale když zbylý rychle sílí a hlavně, když bude brzy plodit. Herman za cca 13 měsíců od roubování. JG
Očko čerešne, 24.6.2017 Obsahuje fotku
K příspěvku z 15.11.2016. Obrázek stejného očka višně po roce vegetace (stáří očkování cca 13 měsíců). JG
Výsledky roubování 2017 - horké jaro, 24.6.2017 Obsahuje fotku
„Záchranné“ roubování starých švestek (tenké, krátké letorosty = chlupy). Vpravo moje švestka, vlevo z jiné lokality. Podnože švestky. JG
Naklepávaná ryngle podruhé (vlevo trošku vzadu potřetí, a zde si povšimněte apikální dominance roubu použitím motouzu, napravo v pozadí pak strakatá Katinka z loňska). JG
Pokračování, naklepávaná ryngle (jen 12 ks).
Výsledky roubování 2017 - horké jaro, 23.6.2017 Obsahuje fotku
Pokračování, druhá fotka.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika