Příspěvky uživatele - 168.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Špendlíky, 26.8.2017 Obsahuje fotku
třetí obrázek
druhý obrázek
Připojuji obrázky ovoce staré žlutoplodé švestky, o které jsem psal výše. Nyní už silně padají. Mají velikost běžné švestky. Letos jsou docela sladké, chutné. JG
Špendlíky, 15.8.2017
Na obrázcích od pana Milana Fialy a pana Mikeše 13 je pěkné ovoce žlutoplodých slivoní. Jsem rád za tyto obrázky. Je to pro mě osvěta. Ale určitě to není ovoce, kterému se před cca 50 lety na JZ Moravě (JZ okresu Třebíč a J okresu Jihlava) říkalo... celý příspěvek >
Pstruzi, 13.8.2017
Chov ryb v rybníce má svoje pravidla. Na jejich základě se používají výpočty obsádky upravené podle místních podmínek a zkušeností. Při neznalosti místních podmínek, je nejlépe vyjít z průměrných hodnot. Myslím si, že v rybníce už žádné duháky... celý příspěvek >
Letní jablka dozrávají, 5.8.2017
Děkuji, tak asi mám vybráno. Ametyst tedy bude hned (zjara). Discovery a Mivibe by se mi moc líbily. Uvidíme, aspoň bude pořád na co se těšit. Pokládal bych za velmi dobrou vlastnost, z jejich uváděných, i tzv. střední plodnost. Protože probírky... celý příspěvek >
Pýr v okrasném trávníku, 4.8.2017
Na první pohled to vypadá jako srstnatá. Má chloupky? Jinak to překontrolujte podle obrázků na stránkách herbářů. Nejlíp by se Vám určovala pěkně vyvinutá. Ale to asi nechcete. Ostřice mají rády vlhko, ale taky jsou houževnaté. Když se už někde... celý příspěvek >
Letní jablka dozrávají, 4.8.2017
Na ČM Vysočině (JZ Morava) ve 450 m/m taky dozrávají jablka. Stark Earliest. A také bych chtěl poradit. Jakou další odrůdu si ještě přiroubovat, k dosažení postupné sklizně „různých chutí“, do „zralostní mezery“ mezi Průsvitným a Hedvábným na... celý příspěvek >
Pýr v okrasném trávníku, 2.8.2017
Na obrázku ja asi nějaká ostřice. Jestli mají listy chloupky, tak srstnatá, Carex hirta. JG
Sklizeň 2017, 2.8.2017 Obsahuje fotku
obrázek melounu
obrázek hroznů
Na ČM Vysočině (JZ Morava) ve 450 m/m taky zrají rajčata. Hroznů bude asi dost a melounů taky. JG
Kde se už nedá zahradničit?, 31.7.2017
Mám rád legrácky, ale někdy se i jaxi namíchnu a nesrovná to dokonce ani představa loku kořalky. Letošní rok, 2017, nebylo v ČR katastrofální sucho. Výnosy řepky i dotací budou slušné. Katastrofální sucho nebylo samozřejmě ani v roce 1946. Cca... celý příspěvek >
Slimáci, 27.7.2017
Ty velké nežerou ani indičtí běžci, nejspíš nemají u nás přirozeného nepřítele. Na velikánskou, zpustlou a „rekultivovanou“ zahradu (2000 m²) s velkou spoustou slimáků a hlemýžďů jsem na volno, na odchov, ale s krmením, vypustil pižmovou... celý příspěvek >
Boskopské (koženáč) a boskopské červené, 18.7.2017
Jak už tu, na stránkách, někdo před léty prostě napsal: „Boskoopské je ze všech renet nejrenetovitější“. Lidské chutě, ideály, názory, jsou různé, ale přikláním se k názoru dr. Hlavatého, že komu Boskoopské nechutná, má „rozštelované chutě“ (nejmíň).... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika