|
Příspěvky uživatele - 254.162
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznámá květina, 25.6.2008 Kniphofia je správně, Kleopatřina jehla ale patří jiné květině jménem Eremurus - liliochvostec, ten kvete jednobarevně a ja asi 2x vyšší než Kniphofie |  | Hryzec - rada, 25.6.2008 Gel už zkoušíme 14 dnů, zatím se nora pěkně stále prodlužuje. Jinak všechny osvědčené recepty jsme asi vyzkoušeli - bez většího úspěchu. Zdá se, že nejvíce pomáhají zvonečky - vršek z Pet láhve na třech místech proděravět a do otvorů navázat... celý příspěvek > |  |
|  | Paprika - choroba nebo škůdce?, 25.6.2008 Nemám tušení, papriky pěstuji řadu let, ale s něčím takovým jsem se nesetkala. Možná někdo ví více. Já bych zkusila nejdříve přihnojit wuxalem calcium a potom postřik Mospilanem. Myslmí, že nic moc nemůžeš pokazit. |  | Přerostlé růže, 13.6.2008 U rrůží platí: čím je růže vzrůstnější - tím menší řez. Nejsem na slovo vzatý odborník, myslím si, že letos s tím už nic nenaděláš. V prvé řadě bys měla znát odrůdu růýí a podle toho volit řez. Dál: před zimou odstraňuji odkvetlé květy a moc... celý příspěvek > |  | Randap, 12.6.2008 Kdo máte blízko do Polska - pprodávají Roundap v tamějších zahradnictvích, obvykle za české koruny a mnohonásobně levněji než u nás. |  | stromy a mravenci, 12.6.2008 Taky jsem byla z mravenců nešťastná, opravdu si na stromech pěstují mšice. Zkusila jsem to na slabších stromcích a funguje. Nemám na nich ani jednu mčici už delší dobu, jinak je jich zahrada plná. Na stromek jsem v několika závitech těsně natočila... celý příspěvek > |  | Skalka mezi dva jehličnany, 9.6.2008 Opravdu moc hezké, gratuluji k výdrži. K tomu kačírku - lépe je koupit ve stavebninách, není sice praný ale mnohem levnější. Dva nebo tři deště ho již položený krásně vyperou. |  | Lilek - vaše zkušenosti?, 4.6.2008 Pěstuji český a zkušenosti nemám žádné. Nejdříve jsem ho nechala volně růst, byl košatý a lilky sice pěkně fialové, ale mrňavé. Pak jsem viděla v Chorvatsku lilek na zahrádce - pěstován na jeden výhon, jeden plod a krásně veliký. Tak to letos zkouším... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|