|
Fellenberger, 16.10.2016 Prestávam sa v tom orientovať. Dokáže niekto jednoznačne odpovedať na túto otázku: Sú Vlaška a Fellenberg(er) 2 rôzne názvy pre jednu a tú istú odrodu? IH |
 |
Rajčata - nemoc, 15.8.2015 u mna to robili len velkoplode, costolluto genovese, ostatne stupicke, a mensie ako bejbina datlo tomatoberry start to nerobili. Pridu dazde ochladenie a potom to budu mat rajcinky tazsie. |
 |
|
 |
Rajčata - nemoc, 15.8.2015 ked ocerveneli, tak som ich obral, postihnutu cast vyrezal a dobru zjedol. Velmi skaredy plod som cely vyhodil do kompostu. |
 |
Rajčata - nemoc, 15.8.2015 ja som mal podobny problem z popalenia rajciny slnkom a potom to chytilo takuto skazu |
 |
Zakalená zelená voda, 15.8.2015 produkt vodarni je pitna voda nie chlornan |
 |
Čerpadlo do studny, 15.8.2015 sused ma alko za 90 EUR, nesmierne spokojny. Ja som kupil Gardenu este ked sme stavali za 70 EUR akcia. Ze zatial, neskor sa uvidi... Slape dodnes, susedove alko tiez.
Svagor si dal robit zavlahu firme, tam "muselo" ist cerpadlo, co je mercedes... celý příspěvek > |
 |
Čerpadlo Al-ko - rozdíl mezi žlutým a červeným provedením, 15.8.2015 ..co nie je cina? |
 |
Jakou třešeň - vyšší poloha, nejlépe samosprašná, 11.4.2015 Napoleonova za daždivého počasia pred dozretím silno praská a potom hnije.V čase dozrievania nesmie pršať. |
 |
Drtič větví Vares Shark, 25.1.2015 Po dôkladnom prečítani všetkých príspevkov mi nedá nenapísť svoje skúsenosti s týmto výrobkom. Uvedený drtič SHARK vlastním 3 roky, drtím prevažne konáriky po letnom reze a to do priemeru 3cm, hrubšie nechávam na kúrenie, ďalej drtím na jeseň papriky... celý příspěvek > |
 |
Kompost, 19.11.2014 v anaerobnych podmienkach v komposte nedochadza k vyrazbej denitrifikacii, pretoze nie je co denitrifikovat. Kompost je plny organickej hmoty a dusik je stale viazany vo forme peptidov a jednoduhsich produktov. Preto skor budu vznikat aminy a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Biotec 18 screenmatic, 19.11.2014 ako si vysvetlujete ze husie krky netreba tolko cistit? |
 |