|
Příspěvky uživatele - 54.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
kliešte u nás, 12.6.2008 Začiatkom sezóny som vyberala psovi aj 10 kliešťov denne, potom ma to prestalo baviť a kúpili sme obojky pre neho aj pre mačky. Musím povedať, že odvtedy máme úplný pokoj. Mačky majú také tenučké obojky Bolfo a znášajú ich veľmi dobre. Videla som... celý příspěvek > |  | Sadenie žaluďov dubu, 9.6.2008 No šak to je to, že v mulčovacej kôre to je pre nich vlastne ideál, lebo sa tam schovajú a majú tam aspoň jakú-takú vlhkosť. Ale tam budú na suchu, ale aspoň ich pozahrabávam. No, zalievať ich už určite nebudem , lebo som neni často doma a už teraz... celý příspěvek > |  |
|  | Sadenie žaluďov dubu, 9.6.2008 No, to je pravda, ale to mám už zmáknuté. Pred panelákom som už takto nasadil zopár borovíc, či smrekov(tie sú z Tatier:-) a lipu, či dub a dal som k nim palice a riadne to okolo nich osekávam , aby sa nestalo to čo si napísal.
No, ale tak som sa... celý příspěvek > |  | Dusičnany, 4.6.2008 S dusicnanmi sa da vysporiadat len pomocou rastlin (alebo riasami). Chemia ci biofilter moze pomoct s amoniakom, ktory je omnoho nebezpecnejsi, najma pre ryby... a vznikaju dusicnany |  | Jak se zbavit žlutého asi jetele?, 29.5.2008 Děkuji za radu, Vlasta. |  | clematis kombinace?, 26.5.2008 Já m ám popínavé červené ruže na oblouku spolu s bílým clematisom. Je to vysadené v zemi, a vypadá to nádherne. |  | Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 25.5.2008 Nema zmysel expandovat text, a spominat, ci po folii mozu chodit mechanizmy a rypadla a ine nepodstatne veci o ktorych sme sa nebavili....ale v zasadnej veci sme sa nepochopili.
Ja som netvrdil, ze na malom jazierku 3x5 m apodobne mozu vzniknut... celý příspěvek > |  | snížení ph v jezírku, 25.5.2008 Ak je pH organickeho povodu, napr. nejaky amoniak ci dusikate bazy, skusil by som vodu zmiesat s peroxidom vodika, nechal zreagovat a potom zmeral pH znovu. Ak sa znizi organika aj amoniak sa mohli zoxidovat.
Na skusku vapenca vybrat za kybel... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit žlutého asi jetele?, 23.5.2008 Dobrý den, mám velikou prosbu o radu. Na zahradě v trávníku se mi rozmnožil žlutý jetel, tedy vypadá to jako jetel, jen drobné květy jsou žluté, má to asi 3O cm dlouhé poplazy, které se dál zakořeňují a tráva pod ním mi žloutne. Je to tak nízke, že... celý příspěvek > |  | Ligustrum - srolované lístky, 23.5.2008 Aj ja mám takýto problém, nájde sa niekto, kto nám poradí?? Ďakujem Vlasta |  |
|  | Vtačí zob - skrúcanie listov, 20.5.2008 Prosím o radu. Na živom plote z vtáčieho zobu sa mi začínajú skrúcať listy. Keď ich rozviniem, tak lístky vyzerajú ako napichané ihlou. Škodcu žiadneho nevidím.Ďakujem Vlasta |  | bugénvilea (Bougainvillea glabra), 19.5.2008 Já mám bougenvilleu už tři roky, každý rok nádherne kvete.Mám ji i s květináčem /hliněným/ zakopanou v zemi. Hnojím každou zálivkou Kristalonem plod a květ a to dvojnásobnou dávkou. Do 2 litrú vody dávam 1/2 odměrky. Po 2O.květnu ji dávam ven na plné... celý příspěvek > |  | Černo-červená rajčata, 5.5.2008 semiacka sa daju objednadnat od Saltaseeds |  | orchidej, 9.4.2008 Pravdepodobne je to nejaký druh rodu Ludisia. |  |
 |
|
|
|