Příspěvky uživatele - 148.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak levně zvelebit velikou a nudnou zahradu, 29.7.2019
Zdravím Jak už tu bylo zmíněno, zahradu mám obří (víc, než jednou tolik co Vy) a byla mým snem od dětství. Je to něco mezi anglickým parkem a džunglí protože se to všechno postupně rozrůstá a muž má averzi k tomu, něco uřezat, ukopnout. Zahrada je... celý příspěvek >
Usychání vegetace na zahradě, 28.7.2019
Ježíš neděste mně! Za ta léta sucha, už jsem nasr... dost a konečně jeden, malinko příznivější rok. Jsem už cca 10let zelovoc soběstačná a rozhodně to nehodlám kupovat v krámě. Takže ano, já se tím živím(doslova) a je to pro mne opravdu problém
Usychání vegetace na zahradě, 28.7.2019
Mulčujete? Jo Lído, ono je to dobrá radaale když je sucho, není čím! Já letos poprvé po několika letech mulčuju. Vloni jsem neměla trávu skoro ani mezi rajčata. letos jsem dávala i na zeleninu a na rajčatech mám 20cm vrstvu. Zažívala jsem sucho... celý příspěvek >
Co jí může být?, 27.7.2019
V domku po prarodičích máme prastarou meruňku. Jsem pod ní vyfocená jako dvouletá, takže 50let má určitě. Všechny meruňky v okolí už jsou léta x krát vyměněné, tahle přežívá. Každý rok přijde o velkou větev, má šarku i moniliozu, ale chutí se jí... celý příspěvek >
Čí to je hovínko?, 23.7.2019
Psí hovňous poněkud staršího data
Co je to za pavouka?, 21.7.2019
Běžník kopretinový.
Rotvajler, 20.7.2019
Sušené maso, ketré si usušíte v sušičce. Já suším krůtí srdce, žaludky, hovězí maso... prý jsou skvělá kachní srdíčka, ale ta u nás nejsou k dostání. Nasuším pytlí tak 2litrový(zipový) ráno si odsypu, během pár minut je to rozmrzlé a mám na celý den.... celý příspěvek >
Co je to za ovoce, 17.7.2019
A ještě bych doplnila, ale nevím, jestli je to tak všude? Švestička je podlouhlá, jde od pecky, která je taktéž podlouhlá a zploštělá. To, co zadavatel hádá, že by mohla být švestička je mirabelka, ale mohla by to být durancie, ne švestka.
Kotvičnik, 17.7.2019
Jsem jediná, komu se kotvičník nedaří pěstovat?!? Vysadila jsem vloni pár semínek, které jsem dostala tady - od pana Mimmo(ještě jednou vřelé díky) Dle popisu podmínek pěstování, jak má on, vysela jsem k okapovému chodníku. Když rostlinky živořily a... celý příspěvek >
Josta, letos vůbec nezaplodila, 16.7.2019
Josta: vloni bylo sucho a prakticky nezaplodila. Letos zaplodila poměrně hezky, leč během dvou dnů ptáci všechno obrali. Jim nevadilo, že ještě zdaleka není zralá. Včera jsem si stěžovala jedné známé z druhého konce vesnice a říkala to samé. A to... celý příspěvek >
Velký brouk s dlouhými tykadly, 13.7.2019
Jéé, ten je mi povědomý, není to Pytlík od Ferdy?!? (podle tykadel)
Ceketa - choroba?, 13.7.2019
Ještě koukněte na spodní stranu listů, jestli tam neuvidíte svilušky(posáté, pavučinka) U mě je to na cuketách a okurkách nejčastější problém.
Prosba o určení rostlin, 12.7.2019
A není to plevel, ale bylina která se využívala k výrobě sýrů.
Jde na fotce o trezalku?, je v teto podobe vhodna ke sklizeni?, 10.7.2019
Nejsem bůhví jakový odborník bylinkář, ale já sklízím dřív, než tam tolik květů odkvete, spíše ve stádiu poupata - nějaký ten rozvitý. Třezalka to je. Trhám asi 5cm pod nejspodnějšími květy.
Trvalky pro včely, čmeláky, 8.7.2019
Tuto šalv+ěj jsem si chtěla koupit už několikrát, ale buď jsem neměla kam, nehodila se mi barvou... No, asi jí nějaké místo najdu Drvodělky mají v oblibě různé rostliny, vistárii a momentálně čistec vlnatý.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika