Příspěvky uživatele - 57.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Úroda meruněk 2019, 17.6.2019
Plody Tsunami jsem už chtěl o víkendu obrat, ale ještě je pár dní nechám. Letos úrodu zničily mrazy - zůstalo 6 plodů. Jarní přírůstky oproti minulým letům byly minimální, ale teď v červnu přirůstá docela pěkně. Každopádně chuťově povedená odrůda.
Rekonstrukce zahrady - co se starym travnikem?, 4.7.2018
Já jsem si do trávníku zabudoval zatravňovací pletivo a od té doby s tím nemáme doma problém a navíc ikdyž po trávníku přejedu autem, tak to na něm není poznat.
Jakou travní směs vybrat?, 4.7.2018
Já jsem vybudoval pevnou tavní plochu za pomoci zatravňovací rohože.
Česnek 2017/2018, 13.11.2017
Tak jsem si váš odkaz otevřel a v galeri viděl baboleh, kde pěkně nabalení hoši, aby nezmrzli, prakticky sadili ručně, akorát se u toho vezli v polze ležmo. Nedalo mi to a tak jsem si tam brnklu. Pán mi zděli, že ještě nesadili a ž čekají až to... celý příspěvek >
Pomožte s výběrem rotavátoru, 20.8.2015
এক হেঁচকা চালু
Vari, 7.4.2015
Takové přitroublé průpovídky přímo miluju. Chyba je někde mezi sedačkou a řídítky, nebo v tom co stojí vedle stroje v holínkách, nebo jestli umí používat ty konečky co čouhají z rukávů. Tazatel se ptá, proč to nejde teď!!, když to minule šlo!!. A... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika