|
Příspěvky uživatele - 106.136
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
a opet vyber pily, 8.6.2008 takze mohu klidne zustat u modelu 350? (je o tisicovku levnejsi) o neco slabsi vykon ale pro mne asi ucel splni.? Opravdu bude slouzit pouze na palivo do krbu. Take jste mi doporucil stihl 171, 181 v cem je rozdil oproti 170,180. A co ty ceny? muze... celý příspěvek > |  | a opet vyber pily, 8.6.2008 Pekny den preji vsem. Tak jsem se rozhodl (jak uz jsem psal) pro PS 350, ale prece jenom jeste par dotazu. Cim vice obchodu prochazim, tim v tom mam vice zmatku.
Nejdrive k cenam. PS 350-7000,-czk, 420--8000,-czk, 460-9000,-czk, 460 DX (co znamena... celý příspěvek > |  |
|  | a opet vyber pily, 18.5.2008 moc dekuji pane J.S. Na designu /stary, nebo zaobleny mi moc nezalezi, ale je pravda ze kdyz uz je tu nova rada... Jeste nemam jasno v oznaceni retezu (3,8" nebo 0,325") ma to nejaky vyznam, myslim pro mne. V podstate jsem sa rozhodl pro... celý příspěvek > |  | a opet vyber pily, 18.5.2008 prosim o radu pana J.S., ale neni to podminka. Chci si poridit pilu PS 420 na obcasne rezani palivoveho dreva a na prace kolem chalupy. Jsem v tomto smeru uplny amater. Puvodne jsem uvazoval o Stihl 180, ale upoutali mne vase odborne poznatky a rady... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|