Příspěvky uživatele - 24.73

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
večerní zalévání jabloní, 13.8.2006
K večernímu zalévání,mám jen malou připomínku,zalévat jen tolik aby se voda stačila v pohodě vsáknout.Jinak by mohlo hrozit rozvinutí plísně šedé tzv.bortritis,známé na jahodách a víně!
Banánové jablko, 13.8.2006
Pokud Vám v Brně nepomohou vzhledem k prázdninám,zkuste Ovocnářskou únii,nebo i zahrádkářskou organizaci v místě bydliště.
Nové odrůdy - 3, 19.7.2006
Doporučit odrůdu jakéhokoli ovoce je dost nevděčné,každý máme jinou chu´t a někdo preferuje zahraniční někdo je vlastenec a má raději naše odrůdy.Pokud se zahrada nachází v nadmořské výšce 300m/m,tak je to jednoduché.Doporučuji navštívit... celý příspěvek >
dahlia, 28.4.2006
Nevím zda nejde o aprýlový žert.Hlízy jiřinek seženete v každém květinářství,případně u Starkla nebo Beckera.Poradím Vám přesto ještě jednu možnost:Objednejte si nařízkované sazeničky jiřinek ze Zahradnictví Dahlia-Luďek Brzák,Sloveč 154,289 03... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika