|
Příspěvky uživatele - 148.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mops, 27.1.2019 Ještě dodám, že tato malá plemena jsou hodně náchylná na špatné zuby, protože páníčci nějak mají pocit, že malý pes nemusí kousat. Takže bych doporučila stravu obohatit o kosti. Pokud pes není alergický na kuře, jsou dobrá třeba křidýlka(ty konce)... celý příspěvek > |  | Mops, 26.1.2019 Nemám mopse, ale je to pes jako každý jiný. Takže žere a vychovává se stejně, jako jiná společenská plemena. Co znamená vychovávat na dvorku? Pes musí poslouchat všude, výchova je součástí běžné komunikace se psem. Mám také plemeno, které se drilově... celý příspěvek > |  |
|  | Poznej ptáka, 14.1.2019 Pravda, koňadry vedou, ale kosů je u nás pořád až, až. Všechno, co se mihne zahradou je kos. Dva dny zpátky, už se šeřilo, rána jak z děla, vyletím ze sedačky do haly a koukám, jak se pod oknem mele nějaký menší černošedý dravec, v pařátech kosa. Při... celý příspěvek > |  | Poznej ptáka, 13.1.2019 Se trochu stydím, ale kulíška jsem si musela přeložit do češtiny |  | Co je to za semena?, 12.1.2019 Krásnoočko? |  | Kočka a mléko?, 10.1.2019 No s výrobci granulí to má, ony se vyrábějí i kočičí mléka. Zkoušela jsem jim je také kdysi kupovat, nepila je ani jedna. A enzymy? Tuhle písničku si můžete vyslechnout i u výživy lidí. Ani jedna z mých koček průjem nemá, klidně vám bobek vyfotím... celý příspěvek > |  | Identifikace rostliny podle fotografie, 10.1.2019 Ano, je to šeflera. Nevím, kde ji teď máte, má málo vybarvené listy, takže předpokládám, že dál od okna. Teplo, či chladno? Ona raděj teplo, žádnou chladnou chodbu s průvanem. Každopádně, hodně snížit zálivku, stačí jednou za 14 dní a trochu, tedy... celý příspěvek > |  | Močení mimo záchod (na koberec), 8.1.2019 Dodám: a zdravotní problém. |  | Kočka a mléko?, 8.1.2019 Všechny naše kočky pily odjakživa mléko a měly ho rády. Moje současné kočky už lížou jen smetanu, o mléko zájem není. Jestli to ovšem nebude spíše kvalitou mléka Proč by kočky neměli pít mléko? Asi stejně, jako by ho neměli pít lidé a psi by neměli... celý příspěvek > |  | Natírání kmenu vápnem, 30.12.2018 Myslíte tím jen popraskanou kůru(která je u švestek normální) nebo opravdu mrazové trhliny? Mě práskla kůra po celé délce stromu, tj cca 180cm a navíc se to v létě pak rozestoupilo cca o 2cm a udělal se zával. Na jedlém kaštanu i na korkovníku - ty... celý příspěvek > |  |
|  | Natírání kmenu vápnem, 30.12.2018 Natírání vápnem si myslím, že má oproti ochraně obalováním i přidanou hodnotu - proti škůdcům a proti houbám(alespoň mě zachránilo štědřenec) Nenatírala jsem, zdálo se mi to jako přežitek. Navíc... natírával děda a nevím proč, celý život v létě, i... celý příspěvek > |  | Kolik a jaké krmivo?, 10.12.2018 Nepíšete rasu, věk a co jedl doposud? |  | Co jí chybí?, 6.12.2018 Přesně tak, juka se nerosí. Tohle bude tuším nějaká dracena, ale podobně. Jinak podle fotky má málo světla, je vytažená, ty hnědé konce listů jsou dle mne fakt vinou přelití, možná hned po přesazení jste ji vydatněji zalila. Pokud není světlo, nesmí... celý příspěvek > |  | Yucca žloutne, 28.11.2018 Málo světla asi má, podle vybledlých listů, jukka je rostlina doslova na úpal. Takže pokud možno přesunout k oknu. Ruku v ruce s nedostatkem světla je nutné snížit zálivku, téměř na nulu. Záleží tedy i na teplotě v místnosti. Pokud je tam teplo, musí... celý příspěvek > |  | Jedovate listi a stonky brambor?, 24.11.2018 Nevím, jestli někdo zkoumal, jak to mají srnky s bramborama, ale přece co je jedovaté pro člověka, nemusí být jedovaté pro zvíře, natož býložravce. |  |
 |
|
|
|