|
Příspěvky uživatele - 51.22
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Proc nekoupit sekacku z Mountfieldu?, 27.2.2008 Tak nevím, ale já mám z Mountfieldu čtvrtou sekačku - pokaždé do jiné nemovitosti - a jedna je stará v podstatě od dob vzniku této firmy. Nechci dělat rekalmu, ale všechny drží stejně, jak od ostatních výrobců. Chce to jen alespoň občas provést... celý příspěvek > |  | odkopek ořešáku, 23.2.2008 Já sice nejsem nijaký velký pěstitel, ale onehdy jsem musel celý velký ořešák porazit.z pařezu po roce vyrostlo několik výhonů a z jednoho mám již dnes - cca po 4 letech strom o výšce 4 metrů a šířce kmínku kolem15 cm a plodí stejně jak starý... celý příspěvek > |  |
|  | Oleomac - dobrý, 27.1.2008 to jste mne pane J.S. špatně pochopil. Já jsem jen podotkl,že kdekdo si dnes kupuje pilu, o kterou se vůbec nestará, a pak pouze diskutuje o tom, která značka atd... je lepší. Ti , kteří se opravdu chtějí od vašich příspěvků něčemu přiučit,... celý příspěvek > |  | Oleomac - dobrý, 27.1.2008 až se budou lidi o ty pily starat alespoň tak dlouho a často, kolik času tráví v diskusi o správném poměru oleje, lištách, kártrech a podobně, tak ta diskuze bude konečně věcná a nebude se podobat návodu k použití pro lidi, kterým zjevně pila do ruky... celý příspěvek > |  | Ořezání ořešáku, 27.1.2008 Já nevím, proč při řezu na pařez se sází vedle anebo do pařezu nový stromek, když staží tento zapěstovat z výmladků starého kořenu. Já to takhle udělal a v šestém roce mám kmen o průměru 15 cm a výšce 3 metrů a první, slušnou úrodou. |  | Zámková dlažba a plevel, 3.10.2007 Jen bych chtěl podotknout, že spáry v zámkové dlažbě jsou pevně dány již výrobkem a za další - můžete mít jakýkoliv materiaál ve spárách, stejně se bude držet mech i plevel, protože části hlíny a humusu se do zaplněných spár dostanou jako naplavenina... celý příspěvek > |  | Trávník - špatná kondice, 1.8.2007 kdo maže - ten jede |  | Trávník - špatná kondice, 1.8.2007 Takhle mi vypadá trávník v létě pod vzrostlími stromy na jižním svahu. Je to jen v zálivce - alespoň 10 litrů na metr čtverečný. |  | zalévání rezavou vodou, 29.7.2007 Myslím si, že nejlepší pro vás bude si koupit sud nový, anebo ho natřít, pak nebudete muset hloubat nad takovou malicherností. |  |
 |
|
|
|