Příspěvky uživatele - 51.22

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proc nekoupit sekacku z Mountfieldu?, 27.2.2008
Tak nevím, ale já mám z Mountfieldu čtvrtou sekačku - pokaždé do jiné nemovitosti - a jedna je stará v podstatě od dob vzniku této firmy. Nechci dělat rekalmu, ale všechny drží stejně, jak od ostatních výrobců. Chce to jen alespoň občas provést... celý příspěvek >
odkopek ořešáku, 23.2.2008
Já sice nejsem nijaký velký pěstitel, ale onehdy jsem musel celý velký ořešák porazit.z pařezu po roce vyrostlo několik výhonů a z jednoho mám již dnes - cca po 4 letech strom o výšce 4 metrů a šířce kmínku kolem15 cm a plodí stejně jak starý... celý příspěvek >
Oleomac - dobrý, 27.1.2008
to jste mne pane J.S. špatně pochopil. Já jsem jen podotkl,že kdekdo si dnes kupuje pilu, o kterou se vůbec nestará, a pak pouze diskutuje o tom, která značka atd... je lepší. Ti , kteří se opravdu chtějí od vašich příspěvků něčemu přiučit,... celý příspěvek >
Oleomac - dobrý, 27.1.2008
až se budou lidi o ty pily starat alespoň tak dlouho a často, kolik času tráví v diskusi o správném poměru oleje, lištách, kártrech a podobně, tak ta diskuze bude konečně věcná a nebude se podobat návodu k použití pro lidi, kterým zjevně pila do ruky... celý příspěvek >
Ořezání ořešáku, 27.1.2008
Já nevím, proč při řezu na pařez se sází vedle anebo do pařezu nový stromek, když staží tento zapěstovat z výmladků starého kořenu. Já to takhle udělal a v šestém roce mám kmen o průměru 15 cm a výšce 3 metrů a první, slušnou úrodou.
Zámková dlažba a plevel, 3.10.2007
Jen bych chtěl podotknout, že spáry v zámkové dlažbě jsou pevně dány již výrobkem a za další - můžete mít jakýkoliv materiaál ve spárách, stejně se bude držet mech i plevel, protože části hlíny a humusu se do zaplněných spár dostanou jako naplavenina... celý příspěvek >
Trávník - špatná kondice, 1.8.2007
kdo maže - ten jede
Trávník - špatná kondice, 1.8.2007
Takhle mi vypadá trávník v létě pod vzrostlími stromy na jižním svahu. Je to jen v zálivce - alespoň 10 litrů na metr čtverečný.
zalévání rezavou vodou, 29.7.2007
Myslím si, že nejlepší pro vás bude si koupit sud nový, anebo ho natřít, pak nebudete muset hloubat nad takovou malicherností.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika