|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Předpěstování košťálovin, 20:38  taky díky, včera mi má paní připravila kapustové řízky z čerstvé kapusty ze záhonu. |  | Kaderavost broskvoní, 20:35 Tak jistě, to je pochopitelné, já například z toho důvodu rozprostírám pod stromy igelitové plachty, abych minimalizoval množství mědi, které jde do země, ale snížení koncentrace znamená podle mě i snížení účinnosti fungicidu. Jak z toho tedy... celý příspěvek > |  |
|  | Předpěstování košťálovin, 20:14 Opravdu pěkné a silné rostliny máte, Miloši.👍 |  | Kaderavost broskvoní, 19:47  Ono se to tu už asi probíralo, ale já jsem nedával pozor, no, nedalo mi to a srovnal jsem návod k použití staršího Championu 50WP s doporučenou koncentrací postřiku 0,6% a nověji distribuovaného Championu 50WP s doporučenou koncentrací postřiku... celý příspěvek > |  | Švestky nemoc, 18:38 Zdá se, že jsou plůdky znehodnocené mrazem. Podívejte se ještě dovnitř, jádro by mělo být bílé, ale nejspíš bude zvodnatělé, sklovité. |  | Kaderavost broskvoní, 13:41 Ono taky záleží ještě, zda bylo po postřiku nějakou dobu sucho, jak kvalitně byl postřik provedený a čím byl postřik provedený. Dokud jsem ošetřoval 0,6% Kuprikolem, neměl jsem problém. Teď, když jsem použil 0,3% Champion, kadeřavosti jsem měl, jako... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 13:35 Tak to mě mrzí, že Vám to zas nevyšlo. Takhle pozdě mrazy nepamatuju, i v 2012 to bylo dříve, i když následky byly podobné. Walter |  | Počasí 2025, 10:54 Ahoj Milane, venku jsem molici neviděl žádnou, v skleníku už jsem jednu honilm takže nějaké tam určitě jsou, ale to nevadí, koupil jsem si minulý rok akvarijní síťku na ryby a s tou molice polapím a zlikviduju. Mimochodem ta síťka se náramně hodí i... celý příspěvek > |  | Už jste stříkali teho povaleče jablečného?, 8:57 ještě je brzy |  | Počasí 2025, 24.5.2025  I přes den je chvílemi chladněji a mouchy jsou pak línější. Tak se pak dají i vyfotit zblízka. Zajímavé je, jak má ta moucha okousané konce křídel. |  |
|  | Rajčata 2025, 24.5.2025 První letošní naklonované zakořeněné sazenice Rose. C. a Crims. C. odebrané z letošních v skleníku pěstovaných rostlin. Zatím jen přesazené do větších vzdáleností od sebe, aby zesílily. Času na výsadbu ven je zatímdost, neboť půjdou na záhon až po... celý příspěvek > |  | Broskvoně 2025, 24.5.2025 Pane MH, vyzkoušel jsem před lety přiroubování jiné odrůdy do korunky a tak mám letos plody FM3 mezi plody Springcrestu. Záměrně šlo o roubování pozdnější odrůdy do dřeva odrůdy ranější. Nyní, když mám na semenáčku naroubovaný Harbinger, tak také ten... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 24.5.2025 Máš to pěkně vymyšlené a zařízené, Milane. Tenhle kryt Ti vlastně zajistí podobné podmínky, jako mně skleník. A ta přesátá zemina vypadá skvěle, je vidět, že se v ní rajčatům daří. 👍 |  | Meruňky 2025, 23.5.2025 Tak to Vás obdivuju, kolik odrůd máte a jak budete vybírat nejchutnější. Mně například u jablek dělá problém rozlišit, co je chutné a co chutnější. Několik plodů mi na to rozlišení nestačí a víc toho najednou nezkonzumuju. Samozřejmě, Admirál a Opál... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 23.5.2025 Crimson Crush, Rose Crush a Cocktail Crush.
|  |
 |
|
|
|